Vacature Stagiaire Marketing & Communicatie

Stagiaire Marketing & Communicatie in Rijswijk Zh

Stagiaire Marketing & Communicatie (32-40 uur per week)

Startdatum in overleg, minimale stageperiode van drie maanden

  • Rijswijk

  • Voltijd

Onze kernwaarden:

Brave

Stagiaire Marketing & Communicatie (32-40 uur per week)

Jouw baan

Stage Marketing & Communicatie

Jouw impact als stagiair bij Söderberg & Partners

Ben jij klaar voor een uitdagende stage waarin je werkt binnen een van de snelst groeiende bedrijven binnen de financiële dienstverlening? Jouw stageperiode is hét moment om te ontdekken wat jij belangrijk vindt in jouw werk en op welke gebieden jij je graag extra zou ontwikkelen. Bij Söderberg & Partners krijg je de mogelijkheid om te proeven aan alle onderdelen van het marketing en communicatie vak. Door onze unieke bedrijfssamenstelling is geen dag binnen het marketingteam hetzelfde. We bieden je de kans om een actieve rol te spelen in het ontwikkelen, ondersteunen en uitvoeren van de marketing en communicatiestrategieën van verschillende bedrijven binnen de financiële sector. Tijdens je stage zul je samenwerken met collega's van verschillende organisaties in binnen- en buitenland om mensen te helpen bij het verbeteren van hun persoonlijke financiële situatie, zo maken we financieel advies toegankelijk voor iedereen.

Zomaar een greep uit onze dagelijkse bezigheden:

- Het ontwikkelen van marketing & content strategieën

- Het schrijven van artikelen, nieuwsbrieven & persberichten

- Video-, webinar en podcast productie

- Grafische vormgeving

Wie jij bent en waar jouw interesses liggen, is belangrijk voor ons. Daarom kijken wij graag met je mee hoe we jouw stageperiode zó in kunnen vullen dat jij zowel nieuwe dingen kunt ontdekken als je extra kunt ontwikkelen op de onderdelen waar jouw passie en interesse liggen. Tijdens jouw stage ben jij een volwaardig lid van ons team en geven we je ook graag de kans om met eigen initiatieven en ideeën te komen.

Wie zoeken wij?

Jij bent gedreven, energiek en proactief. Naast je goede gevoel voor humor en eindeloze nieuwsgierigheid breng je het volgende mee:

- Je volgt een relevante HBO-opleiding in de richting marketing/communicatie

- Je bent leergierig, neemt graag initiatief en vindt het leuk om met diverse collega's samen te werken

- Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse, zowel mondeling als schriftelijk

- Je zoekt een meewerkstage waarin je veel vrijheid en verantwoordelijkheid krijgt.

Wat kun je van ons verwachten?

Naast een stagevergoeding bieden wij jou een veelzijdige en uitdagende stage en een plek in een jong en ambitieus marketingteam. Hierbinnen bieden we jou de vrijheid om een eigen project of idee uit te werken. Uiteraard stellen wij jou in staat om je werk goed te kunnen doen en voorzien wij jou tijdens je stageperiode van alle benodigde begeleiding en middelen zoals een laptop en toebehoren. We stimuleren een gezonde balans tussen werk en privé en omdat we zelfstandig werken belangrijk vinden, heb je de mogelijkheid om flexibel én vanuit huis te werken. Uiteraard overleg je dit met je team en ontmoet je elkaar elke week zowel digitaal als fysiek op ons kantoor en (voor wie wil) maandelijks op de padelbaan in Rijswijk.

Solliciteer

Wil jij kennis en ervaring opdoen bij een van de snelst groeiende netwerken in de financiële sector en bijdragen aan onze missie om financieel advies toegankelijk te maken voor iedereen? Solliciteer dan snel. Wij zijn benieuwd naar wie je bent, je drive en wat jij denkt bij te kunnen gaan dragen in deze functie.

Over Söderberg & Partners

Söderberg & Partners is een financieel adviesorganisatie dat snelgroeiend de Nederlandse markt verovert met de gerichte ambitie om één van de grootste financiële adviesbedrijven in Europa te worden. Dit doen we vanuit onze missie: Financieel advies toegankelijk en betaalbaar te maken voor iedereen! Ons bedrijf is ontstaan in Zweden en inmiddels ook gevestigd in Noorwegen, Finland, Denemarken en Nederland.

De Söderberg & Partners Group levert adviesdiensten op het gebied van pensioenen, verzekeringen, hypotheken en vermogensbeheer aan zowel zakelijke klanten als particulieren. Samen met ons team van enthousiaste professionals in Nederland werken we in een internationale omgeving samen om het bedrijf verder uit te bouwen, en niet onverdienstelijk. De jaarlijkse netto-omzet in Nederland bedraagt EUR 150 miljoen en de wereldwijde groepsomzet ligt boven de EUR 600 miljoen.

We realiseren onze groei door succesvolle pensioen- en verzekeringsadviseurs en adviesbureaus aan ons bestaande (partner)netwerk te verbinden en een intensieve samenwerking op te bouwen. We combineren hun vaardigheden, ondernemersgeest en kennis van de lokale marktomgeving met het platform en de volumes van de wereldwijde Söderberg & Partners organisatie.

Laten we praten!

Ben je enthousiast om deze uitdaging met ons aan te gaan? Neem dan contact met ons op.Functie:stagiair marketing communicatie
Startdatum:20-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Stage
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Söderberg & Partners via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Tholenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de tholenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures tholen
  2. Stagiaire Marketing & Communicatie Söderberg & Partners 20-05-2024

Bekijk ook andere vacatures