Vacature Projectleider

Projectleider in Kapelle

Projectleider RGS

Als Projectleider heb jij een belangrijke coördinerende rol in de grote planmatige onderhoudsprojecten voor onze opdrachtgevers, met name woningcorporaties en vastgoedeigenaren.

Je managet de lopende projecten en bewaakt de voortgang, de kosten, de kwaliteit en natuurlijk de klant- en bewonerstevredenheid. Jij zorgt ervoor dat ieder project op rolletjes loopt.

Ook verzorg je de periodieke verslaglegging, rapportages en financiële prognoses.

Een belangrijk onderdeel van je werk is het aansturen van het team. Daarnaast coördineer je inkoopprocessen, stuur je partners en leveranciers aan en handel je meer- en minderwerk af. Voor de opdrachtgever ben je niet alleen het aanspreekpunt, maar ook een gelijkwaardige sparringpartner. Je weet wat er speelt, houdt het overzicht en ontzorgt de opdrachtgever.

Wat breng jij mee?

Je beschikt minimaal over een relevante afgeronde hbo-opleiding en je hebt een aantal jaren ervaring in een soortgelijke functie. Je bent verantwoordelijk en hebt hart en respect voor je opdrachtgevers én je werk. Je bent een echte aanpakker. Je werkt gestructureerd, je hebt een proactieve houding en je bent stressbestendig.

Wat heeft Noom jou te bieden?

  • Je krijgt een goed salaris dat per vier weken uitbetaald wordt
  • Je krijgt 25 vakantiedagen en 7 ATV dagen
  • Je komt in een flexibel en modern familiebedrijf te werken.
  • Leuke collega's die altijd bereid zijn je te helpen
  • Een lease auto van de zaak, laptop en smartphone.
  • Veel ruimte voor persoonlijke (talent-)ontwikkeling en opleidingsmogelijkheden.

SolliciterenFunctie:projectleider
Startdatum:04-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Schilder Noom via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Tholenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de tholenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures tholen
  2. Projectleider Schilder Noom 04-05-2024

Bekijk ook andere vacatures