Vacature Technisch verkoopmedewerker

Technisch verkoopmedewerker in Goes

Wat jij gaat doen Als verkoopmedewerker bij het bedrijf staan jouw dagen in het teken van klantencontact. Jij weet precies te achterhalen waar de klant naar op zoek is en adviseert over hun producten van begin tot eind. Je weet de klant te verrassen en bent pas echt tevreden als de klant met een glimlach de deur uit loopt. Het bedrijf groeit en zoekt nieuwe toppers in hun vestigingen. Wil jij deze commerciële uitdaging aangaan? Lees snel verder wat we jou te bieden hebben!

Wij bieden:

- Werktijden: Ma-vr: 7:00-17:30u (2 shifts), Za: 7:30-12:30u (1x per week);

- Salaris: €2325-€3206 bruto per maand;

- Zowel Partime als Fulltime mogelijk;

- Reiskostenvergoeding: Tot 5 km, daarbuiten €0,23 per km;

- Extra's: Doorgroeimogelijkheden, personeelsbudget, bedrijfsuitjes, informele sfeer met vrijdagse friet en af en toe een biertje, nieuwe medewerkersdag.

Wij vragen:

Wat wij vragen Naast een goed humeur: - Ben je communicatief sterk en gaat graag in gesprek met de klant;

- Ben je commercieel ingesteld en ga je altijd op zoek naar de beste oplossingen;

- Is samenwerken met jou altijd fijn en gezellig;

- Heb je affiniteit met techniek (pré).

Waar ga je werken:

Het bedrijf is een prachtig, groeiend familiebedrijf die dit jaar al 50 jaar bestaat! Ze bieden meer dan 100.000 verschillende producten aan. Van regenwateroplossingen tot LED verlichting en van installatiematerialen tot artikelen voor infra. Dat alles verkopen ze in hun 45 vestigingen én online. Ze zijn een toonaangevende organisatie in Nederland als het gaat om assortiment, deskundigheid, service en logistiek.Functie:Verkoopmedewerkers
Startdatum:08-04-2024
Ervaring:Starter
Educatielevel:Lagere school
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:33 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Timing via mkbroosendaal@timing.nl of onbekend. Of bezoek hun website https://www.timing.nl/.

Deel de vacature:

Redactie Tholenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de tholenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures tholen
  2. Technisch verkoopmedewerker Timing 08-04-2024

Bekijk ook andere vacatures