Vacature Technisch Accountmanager Buitendienst

Technisch Accountmanager Buitendienst in Tholen

Van Meer logo Low Res png.png

TECHNISCH ACCOUNTMANAGER BUITENDIENST

MBO Commerciële opleiding

Tholen, Nederland

27 vakantiedagen

We betalen je een goed vast salaris, wat je kunt uitbreiden met prestatie gebonden extra's

13 ADV dagen;
Leaseauto inclusief tankpas;
Laptop en smartphone met zakelijk abonnement;
Jong en dynamisch team;
Vrijheid en zelfstandigheid om je eigen agenda bepalen;
Uitgebreid scholingsprogramma.


Safety
priority 1

Job description

Als Technisch Accountmanager leg je de focus op het vinden van potentiële klanten en het realiseren van op maat gemaakte oplossingen, met name door:
1. Koude acquisities: Hiervoor ga jij actief op zoek gaan naar nieuwe klanten binnen onze sector, voornamelijk in de Benelux. Met jouw energie en doortastendheid ben je een vertrouwd adviseur en vergroot je de zichtbaarheid van Van Meer in onze uitdagende markt.
2. Strategische planningen: Het ontwikkelen van gedegen plannen op basis van marktanalyses en accountplannen, om goed voorbereid en effectief te zijn in je benadering richting potentiële klanten.
3. Klantrelatiebeheer: Het onderhouden van sterke klantrelaties staat centraal. Je organiseert niet alleen bezoeken bij prospecten en klanten, maar nodigt hen ook uit voor werkplaatsbezoeken op onze locatie. Daarnaast organiseren we ieder jaar klantevenementen, waar jij samen met je klanten naartoe kan gaan!
4. Teamwork en groei: Je werkt nauw samen met je collega's om opdrachten te scoren en successen te vieren. Met een gedegen inwerktraject en begeleiding van de sales collega's sta je er nooit alleen voor. Elk kwartaal komen alle salescollega's samen voor overleg en elke vrijdag heb je een kort één-op-één gesprek met je leidinggevende, wat zorgt voor een hechte band en een fijne afsluiting van de week.
Een accurate administratie en vastlegging van alle afspraken met klanten hoort ook bij jouw functie. De bezoekverslagen die je maakt zijn helder en duidelijk en eventuele acties die uit je bezoeken voortkomen plan je door of zet je uit naar je collega's van de customer service. Zij zorgen uiteindelijk voor een complete offerte die jij weer met de klant bespreekt en omzet naar een concrete opdracht. Op deze manier bouw je aan je eigen klantenportefeuille!
Door middel van interne salestrainingen, webinars en seminars weet je wat de producten en diensten van Van Meer zijn en blijf je op de hoogte van alle (technische) ontwikkelingen. Je komt uiteindelijk te werken in een ambitieus en gezellig salesteam, wat bestaat uit 5 collega's in de buitendienst, 5 collega's op de customer service, één Marketing adviseur en één Sales manager.


What are you bringing?

Je hebt een natuurlijke drive om targets te behalen en bent niet bang om te bellen naar (potentiële) klanten of deze te bezoeken. Je gaat hierbij zelfstandig te werk en kunt omgaan met de vrijheid die je krijgt in deze rol. Van nature heb je een klantgerichte instelling en geen probleem is te groot voor jou. Je ziet kansen en pakt ze zonder hulp op, maakt makkelijk contact met verschillende doelgroepen en doet dit alles op een correcte en vriendelijke manier.
Verder heb je;
• Een commerciële en/of technische studie afgerond;
• Ervaring opgedaan in een technische B2B salesfunctie;
• Goede communicatieve vaardigheden in het Nederlands en Engels.

What do we offer you?

Wat wij je bieden;
Van Meer is een familiebedrijf met een internationaal karakter. We zijn een sterk groeiende organisatie met gemotiveerde collega's. Een professioneel bedrijf met een informele sfeer waar regelmatig leuke personeelsactiviteiten worden georganiseerd. Je komt te werken in een modern en licht gebouw van alle gemakken voorzien. Hierbij kun je denken aan ruime en lichte werkplekken die voorzien zijn van alle benodigde accessoires.
Het vergroten van onze kennis en kunde staat hoog in het vaandel. Je krijgt van ons alle ruimte om je expertise toe te passen én te vergroten. We hebben dan ook diverse scholingsprogramma's waarmee je jezelf verder kunt ontwikkelen. Veiligheid is voor ons erg belangrijk. We hebben een 5S programma binnen Van Meer, waarin alle collega's zelfstandig verbeteringen kunnen voorstellen.
Verder bieden we je;
• We betalen je een goed vast salaris, wat je kunt uitbreiden met prestatie gebonden extra's;
• 27 vakantiedagen;
• 13 ADV dagen;
• Leaseauto inclusief tankpas;
• Laptop en smartphone met zakelijk abonnement;
• Jong en dynamisch team;
• Vrijheid en zelfstandigheid om je eigen agenda bepalen;
• Uitgebreid scholingsprogramma.

About us

Van Meer is een system integrator en serviceprovider van elektrische en mechanische aandrijfsystemen voor verschillende industriesectoren en marine. Onze kernactiviteit is vierledig: we zorgen voor de engineering, de implementatie, het onderhoud en het beheer van elektrische en mechanische installaties en dat gedurende hun volledige levensduur. Het hebben van deze kennis en kunde onder één dak is wat Van Meer uniek maakt.
Onze organisatie is in 1991 opgericht door en vandaag hebben we vestigingen in Nederland en België. We zijn voornamelijk actief in de Benelux en EMEA en zijn specialist op het gebied van:
• Rotating equipment: onderhoud en nieuwlevering van elektromotoren, generatoren, tandwielkasten, ventilatoren en pompen.
• Drives: nieuwlevering en onderhoud van frequentieomvormers, panelenbouw, aandrijfsystemen en turnkey oplossingen.
• Field Services: ondersteuning op locatie voor onder meer trillings-, diagnostische, infrarood en elektrische metingen, balanceringen en pomp- , ventilator- en tandwielinspecties.
Dus, ben jij op zoek naar een uitdagende baan met diverse groeikansen? Wacht dan niet langer en til vandaag nog je carrière naar nieuwe hoogten! Sluit je aan bij Van Meer en onze missie om innovatie en technologische vooruitgang te stimuleren.
Heb je vragen of wil je meer weten over de vacature? Neem dan contact op met onze Corporate Recruiter:
- Jesse van Liempt op of . Per mail kan uiteraard ook;

CONVENTIONEEL DRAAIER/ FREZER

INDUSTRIAL SPRAYER

TECHNISCH ACCOUNTMANAGER BUITENDIENST

TECHNICAL SALES ENGINEER

TEST FIELD ENGINEER

ELECTRICAL ENGINEER

PANEL BUILDER

ELECTRICAL COMMISSIONING ENGINEER

LOGISTICS EMPLOYEEFunctie:technische accountmanager buitendienst
Startdatum:05-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Van Meer via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Tholenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de tholenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures tholen
  2. Technisch Accountmanager Buitendienst Van Meer 05-05-2024

Bekijk ook andere vacatures