Vacature Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige Acute GGZ

Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige Acute GGZ in Kloetinge Gem Goes

Vacature

Verpleegkundigen & verpleegkundig specialisten

Sociaal psychiatrisch verpleegkundige acute ggz IHT

 • Contactpersoon
 • Einddatum 31-5-2024
 • Locatie Zeeland
 • Uren 24 - 36 uur

Klaar voor een ggz-avontuur dat je elke dag uitdaagt en voldoening geeft? Als sociaal psychiatrisch verpleegkundige binnen ons intensive home treatment (IHT) team ben jij de spil in het web van herstel. Geen saaie dagen hier! We willen dat jij jouw SPV-krachten inzet om onze cliënten te ondersteunen op hun reis naar welzijn. Ben jij de enthousiaste teamspeler met passie voor de ggz? Solliciteer dan nu en wordt onderdeel van ons IHT-avontuur!

Wat ga je doen

jouw taken en verantwoordelijkheden gevarieerd en veelomvattend:

 • Je coördineert het behandelproces van de cliënt (intake, behandelingen en zorg afstemmingsgesprekken).
 • Je werkt in de monodisciplinaire en/of multidisciplinaire SGGZ
 • Je werkt nauw samen met naasten van de cliënt en eventuele ketenpartners of verwijzers.
 • Je signaleert het effect van de ingezette behandeling en eventuele nieuwe aandachtspunten.
 • Je levert met enthousiasme een bijdrage aan de kwaliteit van de zorg en het verder vormgeven van het team IHT.
 • Je werkt middels face to face gesprekken individueel, online waar het kan.
Samen aan de slag

Emergis staat voor de bevordering van geestelijke gezondheid in heel Zeeland. Als een vooraanstaande GGZ-instelling werken we intensief samen met verschillende belanghebbenden, waaronder cliënten, families, zorgverleners, gemeenten en andere partners, om de geestelijke gezondheidszorg te verbeteren.

IHT heeft een centrale rol in de keten van acute psychiatrie, is 24 uur per dag beschikbaar en is poortwachter voor acute opnameafdelingen. De doelstelling van IHT is psychiatrische crisissituaties te beoordelen en indien noodzakelijk, zo goed mogelijk te behandelen in de thuissituatie van de cliënt. Met inzet van intensieve (thuis)behandeling kan klinische opname waar mogelijk worden voorkomen of verkort. Samenwerking en zorgafstemming met de cliënt, diens belangrijke naasten en alle betrokken ketenpartners is hierbij essentieel. Dit maakt het werk afwisselend en uitdagend. Je moet kunnen omgaan met onverwachte situaties en komt te werken in een dynamische setting met complexe problematiek waarin geen dag hetzelfde is en die nog volop in ontwikkeling is.

Als sociaal psychiatrisch verpleegkundige bij IHT kom je te werken in een nieuw multidisciplinair team. Je werkt deels vanuit de hoofdlocatie in Kloetinge en deels vanuit één van de regio's. Het team bestaat uit ambulant verpleegkundigen, sociaal psychiatrisch verpleegkundigen, verpleegkundig specialisten en psychiaters. Ook een ANIOS, AIOS en HAIO is verbonden aan het team.

Wat mag je van ons verwachten

Als je werkt als SPV'er bij IHT maak je deel uit van een organisatie die streeft naar bevlogen medewerkers die voldoende ontwikkelingsmogelijkheden krijgen. Wij bieden je:

 • De functie van sociaal psychiatrisch verpleegkundige is gewogen in FWG 55. In verband met het meedraaien in de 24-uurs crisisdienst buiten kantoortijd wordt het beloningsbeleid van Emergis toegepast en word je beloond conform FWG 60. De vergoedingsregeling voor de crisisdienst geldt conform CAO GGZ.
 • Een functie in schaal 55 zonder crisisdienst. Het salaris begint met € 3.016,- en eindigt op € 4.692,- bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek.
 • een functie in schaal 60 met crisisdienst. het salaris begint met € 3.471,- en eindigt op € 5.230,-bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek.
 • De functie valt onder de CAO GGZ. Dit betekent voor jou o.a. de volgende voordelen: eindejaarsuitkering, vakantietoeslag, collectieve zorgverzekering.
 • Diverse scholings- en ontwikkelingsmogelijkheden, waaronder een breed aanbod aan e-learning.
Hier herken jij jezelf in

Jij herkent jezelf in het volgende profiel:

 • Je beschikt over een afgeronde opleiding SPV.
 • Je hebt kennis van de sociale kaart, relevante wet- en regelgeving, de doelgroep en van de (specialistische) behandelmethodes.
 • Je kan zowel zelfstandig als in een teamverband werken.
 • Geduld, creativiteit en doorzettingsvermogen zijn kenmerkende kwaliteiten voor jou.
 • Je bent creatief in het vinden naar aansluiting bij de cliënt en stelt de autonomie van de cliënt centraal in de behandeling;
 • Een rijbewijs en auto zijn een vereiste.

Wij vragen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) en ten minste één positieve referentie.

Werk jij mee aan onze droom?Ben jij klaar om met ons aan de slag te gaan en de mentale gezondheid van Zeeland te versterken? Geweldig!

Functie:sociaal verpleegkundig acute ggz
Startdatum:03-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:5230 – 5230
Uren per week:24 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Emergis via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Tholenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de tholenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures tholen
 2. Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige Acute GGZ Emergis 03-05-2024

Bekijk ook andere vacatures