Vacature Rangeerder, DSV

Rangeerder, DSV in Tholen

Functieomschrijving

Houd jij wel van zelfstandig te werk gaan? Als rangeerder bij DSV werk je fijn overdag, kun je fulltime uren vullen en zijn er volop doorgroeimogelijkheden!

Wat bieden wij jou
  • startsalaris van €13,27
  • uitzicht op een vast contract
  • vakantietoeslag van 8,33%
  • reiskostenvergoeding van €0,19 per kilometer
Wie ben jij

Wanneer je aan de slag gaan als rangeerder, is het belangrijk dat je:

  • beschikt over een T-rijbewijs
  • bereid bent in de operatie te werken als er even geen rangeer werkzaamheden zijn;
  • fulltime beschikbaar bent;
  • kunt werken van 07:00 tot 16:00 (afwijkingen zijn bespreekbaar).
Wat ga je doen

Als shunter of rangeerder draag jij zorg voor de containers op het terrein van DSV. Alloceren maar die containers! Voor de docks, het weghalen ervan of het plaatsen op de parkeerplaats. Dit is bijna tetris in real-life. Jij doet het met je ogen dicht, maar wel volgens de veiligheidsregels natuurlijk;)

Waar ga je werken

Bij DSV kun je werkelijk van alles vinden. Van schoenen en sportartikelen tot kinderwagens en zonnepanelen. Het magazijn van DSV lijkt maar niet te eindigen zo groot! Je komt te werken in een mix van allerlei nationaliteiten en ook het vaste personeel loopt tussen de uitzendkrachten. Maar no worries! Het is goed georganiseerd en overzichtelijk bij DSV. Zelfs als het druk is, kom je te werken in een relaxte omgeving.

Sollicitatie

Sta jij al in de keukenblokken.. of uh… startblokken om aan de slag te gaan als orderpicker? Dan willen we jou graag leren kennen! Solliciteer direct en maak een bel afspraak op de volgende pagina! Tot snel!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent. Sollicitatieprocedure

Je solliciteert via Tempo-Team, leuk! Om je sollicitatie af te ronden, maak je de eerste keer eenvoudig een account aan. Via je 'mijn Tempo-Team' account log je gemakkelijk in en solliciteer je de volgende keer nog eenvoudiger. Daarnaast vind je in je account de voortgang van je sollicitatie(s) en je persoonlijke gegevens. Dé manier dus om de best passende baan te vinden!Functie:rangeerder
Startdatum:27-5-2024
Ervaring:Starter
Educatielevel:VMBO/MAVO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:13 – 13
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Tempo-Team via recruitment.zuidwest@tempo-team.nl of 076-5211818. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Tholenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de tholenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures tholen
  2. Rangeerder, DSV Tempo-Team 27-05-2024

Bekijk ook andere vacatures