Vacature Machinist Mobiele Kraan

Machinist Mobiele Kraan in Kruiningen

Sinkegroep

Machinist mobiele kraan

Locatie: Kruiningen. Onderdeel:Infra. Contract: 40 uur per week.

Sinkegroep is op zoek naar een enthousiaste kraanmachinist voor onze mobiele Caterpillar M316F kraan die ondersteunt bij toonaangevende projecten in grond-, weg- en waterbouw.

Dit zijn wij

Alles op en rondom de bouw. Dat is wat we doen bij Sinkegroep. Grond-, weg- en waterbouw, sloopwerk, (puin)recycling, transport, containerservice en een betoncentrale. Verdeeld over vijf aparte onderdelen die samen de Sinkegroep vormen. We doen veel en we doen het goed omdat bij ons ieder onderdeel een vak apart is. Daar hoort modern materieel bij dat gebruikt wordt door geschoold en vakkundig personeel.

Sinkegroep is een familiebedrijf met grote ambities en oog voor het kleine. Wij leveren ambachtelijk werk waarbij we gebruik maken van de meest moderne en innovatieve technieken. Bij Sinkegroep weten we waar we vandaan komen. We zijn ontstaan en groot geworden vanuit de Zeeuwse klei en daar zijn we 'groôs' op. We weten ook waar we naartoe willen, namelijk naar een duurzame toekomst. Een reis de we dagelijks ondernemen met oog voor onze leefomgeving, voor de economische veerkracht van ons bedrijf maar vooral voor de mensen die samen de Sinkegroep maken. Niet voor niets werd Sinkegroep in 2017 uitgeroepen tot Zeeuws Familiebedrijf.

Net als bij het werk dat wij afleveren, gaan wij ook bij ons personeel voor kwaliteit. Kwaliteit in kennis en kunde en in werkhouding en collegialiteit. Daar staat tegenover dat de Sinkegroep jou heel wat te bieden heeft: goede arbeidsvoorwaarden, een fijne werkomgeving, groeimogelijkheden en een bedrijf om trots op te zijn.

Dit ga jij doen

 • Jij werkt vanuit één van onze mobiele Caterpillar M316F kranen, uitgerust met GPS en alle benodigde faciliteiten;
 • Jij bent onderdeel van de Infratak van Sinkegroep, waarbij je als kraanmachinist ondersteuning geeft bij de ontwikkeling van toonaangevende infraprojecten in regio Zuidwest-Nederland, met focus op wegenbouwprojecten en het bouw- en woonrijp maken van woon-, recreatie- en werkgebieden;
 • Samen met jouw collega's - bestaande uit werkvoorbereiders, uitvoerders, grondwerkers en machinisten - sta jij borg voor de door ons geleverde kwaliteit.

Dit zoeken wij

 • Jij hebt ervaring als kraanmachinist en hebt passie voor mooie, grote machines;
 • Jij bent in bezit van een geldig hijsbewijs;
 • Jij bent in bezit van een VCA diploma of bent bereid om deze met onze ondersteuning te behalen;
 • Jij bent positief ingesteld en weet van aanpakken;
 • Jij werkt goed zelfstandig, maar bent ook graag onderdeel van een hecht team.

Dit bieden wij

 • Jij ontvangt een goed salaris passend bij de functie;
 • Jij ontvangt uitstekende aanvullende arbeidsvoorwaarden, waaronder gebruik van een passende auto voor woon-werkverkeer;
 • Jij bent onderdeel van het prettige en hechte infrateam in Kruiningen en Sinkegroep als geheel;
 • Jij werkt op een splinternieuwe sorteerlocatie met bijbehorende faciliteiten;
 • Er zijn voor jou diverse doorgroeimogelijkheden binnen de organisatie.

Heb jij interesse?

Pas jij in bovenstaand profiel en wil je onderdeel worden van Sinkegroep?

Heb je vragen over deze vacature? Neem dan contact op met via .Functie:machinist mobiele kraan
Startdatum:12-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Sinkegroep via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Tholenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de tholenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures tholen
 2. Machinist Mobiele Kraan Sinkegroep 12-05-2024

Bekijk ook andere vacatures