Vacature Vrachtwagenchauffeur

Vrachtwagenchauffeur in Halsteren

Functie omschrijving

Als enthousiaste vrachtwagenchauffeur met een passie voor zorgvuldige verhuizingen, kun je nu deel uitmaken van ons team en jouw expertise inzetten om klanten te ontzorgen! Wij zoeken een ervaren vrachtwagenchauffeur die in bezit is van een C rijbewijs om verhuizingen in Bergen op Zoom en omgeving soepel te laten verlopen. Ervaring in de verhuis branche in niet vereist, jij krijgt een passend inwerktraject. 

Wat maakt jouw rol als chauffeur-verhuizer speciaal:

• Klantgerichtheid: Jij bent dé persoon die de klant ontzorgt bij de verhuizing.

• Vakmanschap: Samen met collega's zorg je voor veilig laden, vervoeren en lossen van spullen.

• Persoonlijke groei: Investeer in jezelf door vak gerelateerde cursussen te volgen.

Wat bieden wij jou:

• Een dynamische baan met afwisselende uitdagingen.

• Cursussen en begeleiding om een erkende verhuizer te worden.

Interesse? We zien graag je sollicitatie tegemoet! Neem direct contact op via 076 - 303 7777 of stuur jouw CV naar breda@iqselect.nl. Jouw (nieuwe)carrière als verhuizer wacht op je!

Functie eisen

 • Woonachtig in de omgeving Bergen op Zoom.
 • In bezit van rijbewijs C, code 95 en bestuurderskaart.
 • Accuraat, sociaal en communicatief.
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.
 • Kan een VOG overleggen.

Arbeidsvoorwaarden

 • Salaris conform CAO BGV
 • Functie voor overname!
 • Opleiding tot Erkende Verhuizer
 • Werkweek van 40 uur

IQ Select als werkgever

IQ Select de supermarkt van de vaste banen in het transport!

Op zoek naar de perfecte vaste baan in transport? Zoek niet verder! IQ Select staat voor je klaar. Wij zijn dé supermarkt voor transportbanen, en we willen jou helpen om je droombaan te vinden bij de mooiste opdrachtgevers.

Wat maakt IQ Select anders? We begrijpen dat jouw baan meer is dan alleen werk. Het is een deel van jouw leven en carrière. Daarom gaan we verder dan simpelweg cv's matchen. We leren jou persoonlijk kennen – jouw vaardigheden, ambities en wat jou uniek maakt. Zo kunnen we je verbinden met een werkgever die niet alleen bij je past, maar die je ook de kansen en groei biedt die je verdient.

Met het grootste aanbod transportbanen, voor alle soorten vrachtwagenchauffeurs en logistieke helden, bij ons heb jij die keuze. Wat jouw expertise ook is, we hebben passende banen voor  jou. Onze focus ligt op kwaliteit boven kwantiteit. We werken samen met de beste bedrijven in de sector die jouw inzet waarderen en belonen met de beste voorwaarden en een vaste baan.

Bij IQ Select draait het om tevredenheid. Onze reputatie is gebouwd op succesverhalen van zowel werkzoekenden als werkgevers. We zijn jouw brug naar die geweldige kansen in de transportwereld. Geen gedoe, geen giswerk. Alleen een persoonlijke reis naar een fantastische nieuwe vaste baan.

Klaar om de volgende stap te zetten? IQ Select staat voor je klaar. Jouw toekomst in transport begint hier en nu!

Wij zijn er voor alle soorten vrachtwagenchauffeurs en logistieke helden: bij ons heb je volop keuze. Wat jouw expertise ook is, we hebben passende banen voor jou. Onze focus ligt op kwaliteit boven kwantiteit. We werken samen met de beste bedrijven in de sector die jouw inzet waarderen en belonen met de beste voorwaarden en een vaste baan. Wij zijn geen uitzendbureau, maar jouw brug naar geweldige kansen in de transportwereld. Geen gedoe, geen giswerk: alleen een persoonlijke reis naar een fantastische nieuwe baan.

IQ Select – De supermarkt voor vaste banen in het transportFunctie:Vrachtwagenchauffeurs
Startdatum:22-04-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:LBO
Contracttype:Vast
Salaris:2500 – 3500
Uren per week:36 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met IQSelect via breda@iqselect.nl of 0180-745747. Of bezoek hun website https://www.iqselect.nl/.

Deel de vacature:

Redactie Tholenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de tholenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures tholen
 2. Vrachtwagenchauffeur IQSelect 22-04-2024

Bekijk ook andere vacatures