Vacature Logistiek Medewerker

Logistiek Medewerker in Tholen

Logistiek Medewerker

Profiel


Wij zoeken iemand met…
  • LBO/MBO opleiding
  • Kennis van de Nederlandse taal
  • Geen 8-5 mentaliteit
  • Beschikbaar voor werken in 2 shifts
  • VCA- en heftruckcertificaat, of bereid deze te behalen
  • Stressbestendig
  • Actief

Functie


Als Logistiek Medewerker kom je te werken in een klein en hecht team. Samen ben je ervoor verantwoordelijk dat alle in- en uitgaande goederen verwerkt worden. Het werk is afwisselend; geen dag is hetzelfde!
Je verzamelt als Logistiek Medewerker alle benodigde materialen die voor een project nodig zijn. Het gaat hierbij om grote en zware materialen, maar ook "small parts". Hiervoor werk je met een heftruck en elektrische palletwagen. Deze materialen moeten op tijd worden klaargezet voor transport. Het laden van de vrachtwagens behoort ook tot de werkzaamheden. Je werkt aan de hand van werkbonnen; de bestellingen moeten tenslotte compleet bij de klant terecht komen. De inkomende goederen moeten netjes opgeruimd worden en administratief worden verwerkt. In de Productie ondersteun je door de profielen die klaar zijn weg te zetten en zet je ook de projecten klaar voor de volgende dag.
Daarnaast vindt er controle van de voorraad klein materiaal plaats, zodat de voorraad altijd op peil is.
Zo ben je de hele dag als team zowel buiten als binnen actief aan het werk! Lijkt het je leuk om ook onderdeel te zijn van dit team? Lees dan snel verder en reageer!

René van de Velde

WORDEN DIT JOUW COLLEGA'S?


Het Logistieke team is ervoor verantwoordelijk dat alle in- en uitgaande goederen verwerkt worden.
Er komen materialen binnen die nodig zijn voor productie, deze moeten netjes worden opgeruimd en administratief worden verwerkt. Daarnaast moet het product op tijd op transport naar de klant. De Logistiek medewerker verzamelt alle benodigde materialen. Het gaat hierbij om grote en zware materialen, maar ook "small parts". Het laden en lossen gebeurt met de heftrucks, zijladers en elektrische palletwagens.

Reageren?


Contactpersoon voor deze vacature: René van de Velde ).
Sollicitaties ontvangen wij graag op .

Functie:logistiek medewerker
Startdatum:24-04-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Profielnorm via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Tholenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de tholenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures tholen
  2. Logistiek Medewerker Profielnorm 24-04-2024

Bekijk ook andere vacatures