Vacature Nachtchauffeur CE

Nachtchauffeur CE in Halsteren

Functie omschrijving

Nachtchauffeur Bloemen en Planten.

Als toegewijde partner van onze opdrachtgever, met een passie voor nachtelijke avonturen en een liefde voor transport, kun je nu deel uitmaken van ons team en jouw logistieke vaardigheden inzetten voor de bloemen- en plantensector! We zijn namens onze gewaardeerde opdrachtgever op zoek naar een ervaren Nachtchauffeur om bij te dragen aan het succes van hun bedrijf in Numansdorp door hun prachtige ladingen af te leveren - allemaal onder het sterrenlicht.

Wat maakt jouw rol speciaal:

• Bloemrijke nachtelijke escapades: Je zorgt ervoor dat bloemen en planten keurig en op tijd worden afgeleverd, en dit gebeurt voornamelijk in de late middag tot in de nacht.           

• Internationaal rijden: Naast ritten in Nederland, steek je de grens over en bezorg je bij klanten in Nederland, België en net over de grens in Duitsland, terwijl de wereld slaapt.

Wat bieden wij jou:

• Een bloeiende carrière onder de maan en sterren: Werk in een groeiende sector met kansen voor persoonlijke ontwikkeling tijdens de nachturen.                                                       

• Nachtelijke voordelen: Geniet van een concurrerend salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden, afgestemd op jouw nachtritme.

Interesse? We horen graag van jou! Grijp deze kans en bel ons direct op 076-3037777. Als bellen niet jouw voorkeur heeft, stuur dan je cv naar breda@iqselect.nl. Laten we samen de weg verkennen die naar een kleurrijke toekomst in de nacht leidt en jouw rol als Nachtchauffeur Bloemen en Planten naar nieuwe hoogtes tilt!

Functie eisen

  • CE rijbewijs, Code 95 en bestuurderskaart
  • Niet vies van een praatje met de klant
  • Eigen vervoer 

Arbeidsvoorwaarden

  • Salaris conform het TLN-CAO, tussen de €600 en €800 per week
  • Reiskosten conform TLN-CAO.

IQ Select als werkgever

IQ Select de supermarkt van de vaste banen in het transport!

Op zoek naar de perfecte vaste baan in transport? Zoek niet verder! IQ Select staat voor je klaar. Wij zijn dé supermarkt voor transportbanen, en we willen jou helpen om je droombaan te vinden bij de mooiste opdrachtgevers.

Wat maakt IQ Select anders? We begrijpen dat jouw baan meer is dan alleen werk. Het is een deel van jouw leven en carrière. Daarom gaan we verder dan simpelweg cv's matchen. We leren jou persoonlijk kennen – jouw vaardigheden, ambities en wat jou uniek maakt. Zo kunnen we je verbinden met een werkgever die niet alleen bij je past, maar die je ook de kansen en groei biedt die je verdient.

Met het grootste aanbod transportbanen, voor alle soorten vrachtwagenchauffeurs en logistieke helden, bij ons heb jij die keuze. Wat jouw expertise ook is, we hebben passende banen voor  jou. Onze focus ligt op kwaliteit boven kwantiteit. We werken samen met de beste bedrijven in de sector die jouw inzet waarderen en belonen met de beste voorwaarden en een vaste baan.

Bij IQ Select draait het om tevredenheid. Onze reputatie is gebouwd op succesverhalen van zowel werkzoekenden als werkgevers. We zijn jouw brug naar die geweldige kansen in de transportwereld. Geen gedoe, geen giswerk. Alleen een persoonlijke reis naar een fantastische nieuwe vaste baan.

Klaar om de volgende stap te zetten? IQ Select staat voor je klaar. Jouw toekomst in transport begint hier en nu!

Wij zijn er voor alle soorten vrachtwagenchauffeurs en logistieke helden: bij ons heb je volop keuze. Wat jouw expertise ook is, we hebben passende banen voor jou. Onze focus ligt op kwaliteit boven kwantiteit. We werken samen met de beste bedrijven in de sector die jouw inzet waarderen en belonen met de beste voorwaarden en een vaste baan. Wij zijn geen uitzendbureau, maar jouw brug naar geweldige kansen in de transportwereld. Geen gedoe, geen giswerk: alleen een persoonlijke reis naar een fantastische nieuwe baan.

IQ Select – De supermarkt voor vaste banen in het transportFunctie:Vrachtwagenchauffeurs
Startdatum:22-04-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:LBO
Contracttype:Vast
Salaris:2000 – 3500
Uren per week:24 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met IQSelect via breda@iqselect.nl of 0180-745747. Of bezoek hun website https://www.iqselect.nl/.

Deel de vacature:

Redactie Tholenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de tholenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures tholen
  2. Nachtchauffeur CE IQSelect 22-04-2024

Bekijk ook andere vacatures