Vacature Projectleider Verbeteren

Projectleider Verbeteren in Zierikzee

Projectleider Verbeteren & Vernieuwen

Zierikzee

40 uur

 • Salarisindicatie: €3.289 - €4.641
DIRECT SOLLICITEREN

Ben jij die ambitieuze en getalenteerde projectleider die het leven van onze superhelden nog leuker, makkelijker én waardevoller maakt tijdens hun missie om duurzaam comfort voor iedereen mogelijk te maken?

Heb jij ervaring op het gebied van projectmanagement bij de optimalisatie van bedrijfsprocessen, het inrichten en implementeren van softwaresystemen en weet jij collega's op een positieve manier te overtuigen van de nut en noodzaak om hun werkzaamheden te verbeteren en vernieuwen?

Als projectleider Verbeteren & Vernieuwen wil, krijg en neem jij de vrijheid om jezelf te ontwikkelen en door te groeien in lijn met ons bedrijf: Hoe vet is het als jij een glimlach op het gezicht van andere superhelden tovert door oplossingen te bieden voor problemen waar zij tegenaan lopen? En hoe gaaf is het als jij anderen voorziet van kennis, kunde en ervaring om hun problemen de volgende keer zélf op te lossen?

Kortom, jij maakt superhelden blij en laat de klantvraag vloeiend stromen van het begin tot het einde van onze klantreizen!

Dit bieden wij jou

 • Een goed salaris
 • 26,3 vakantiedagen per jaar
 • Veel doorgroeimogelijkheden
 • Korting op onze producten en diensten
 • Meewerken aan duurzame wereld
 • Winstuitkering, vakantiegeld én 500 euro bonus bij aandragen nieuwe collega

WAT VERWACHTEN WIJ VAN EEN Projectleider Verbeteren & Vernieuwen

Samen met je collega's van team Verbeteren & Vernieuwen start je de dag met een kort teamoverleg waarin jullie de prioriteiten bespreken.

Hierdoor kan de klant ieder moment van de dag antwoord krijgen op zijn of haar vraag, zonder tussenkomst van een collega.

In de middag bespreek je met de teamleider van Service & Onderhoud zijn wens om klanten in staat te stellen om eenvoudige storingen waar geen vakman aan te pas hoeft te komen zélf op te lossen. Én als blijkt dat er toch een vakman nodig is, dan moet de klant dit zelf kunnen melden via een digitale melding op de website. Samen met je collega's van Verbeteren & Vernieuwen werk je aan mogelijke oplossingen, die je een maand later presenteert aan de directie, management en de teamleider. Het project wordt gepland als een topprioriteit voor het komende kwartaal.

Binnen Saman Groep zijn de lijnen kort en werk je dagelijks aan verbetering en vernieuwing van de klantreizen. Je geeft leiding aan de verbeterprojecten die aan jou zijn toegewezen en je zorgt voor een optimale ondersteuning bij de implementatie en borging van de oplossingen aan onze superhelden.

Kortom: een mooie, uitdagende functie waarin je de ruimte krijgt om écht impact te maken binnen de energietransitie!

Dit ben jij

 • Je hebt een HBO-opleiding Bedrijfskunde, Technische bedrijfskunde of vergelijkbaar;
 • Je hebt bij voorkeur minimaal 2 tot 4 jaar werkervaring;
 • Bekendheid en ervaring met de realisatie van verbeterprojecten is een pré;
 • Bekendheid en ervaring met Lean en/of Six Sigma is een pré;
 • Bekendheid en ervaring met de (door)ontwikkeling van softwaresystemen is een pré;
 • Bekendheid en ervaring met veranderkundige aspecten in relatie tot mensen is een pré;
 • Je hebt uitstekende analytische vaardigheden en het vermogen om complexe vraagstukken te doorgronden en de werkelijke klantvraag en - behoefte te achterhalen;
 • Je bezit sterke communicatieve vaardigheden en het vermogen om effectief leiding te geven aan en samen te werken met diverse belanghebbenden;
 • Je bent resultaatgericht en in staat om onder druk te presteren binnen strakke deadlines;
 • Je hebt de ambitie om met ons mee te groeien!

Dit ga je doen

Als Projectleider Verbeteren & Vernieuwen bij de Saman Groep ben je dé superheld die verantwoordelijk is voor het leiden van verbeterprojecten en het implementeren en borgen van de oplossingen en resultaten uit die verbeterprojecten. Je analyseert procesprestaties, brengt knelpunten in beeld en denkt en werkt mee aan de (her)inrichting en optimalisatie van processen. Door jouw expertise draag je bij aan de verbetering van procesprestaties, zodat onze klanten én collega's een vloeiend proces en een prettige klantreis ervaren en de klant kwalitatief goede producten en diensten ontvangt. Cruciaal voor de groei van het bedrijf en daarmee één van de belangrijkste maatschappelijke opgaven: De energietransitie!

Solliciteer door het sollicitatieformulier in te vullen of je motivatie en cv te mailen naar .Functie:projectleider verbeteren
Startdatum:08-04-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:3289 – 4641
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Saman Groep via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Tholenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de tholenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures tholen
 2. Projectleider Verbeteren Saman Groep 08-04-2024

Bekijk ook andere vacatures