Vacature Teamleider Onderhoud en Projecten

Teamleider Onderhoud en Projecten in Kloetinge Gem Goes

Teamleider onderhoud en projecten

 • Contactpersoon
 • Einddatum 28-6-2024
 • Locatie Kloetinge
 • Uren 32 - 36 uur

Ben jij ambitieus en in het bezit van een hbo-diploma in de richting vastgoed/bouwkunde? Zie jij het als een uitdaging om je te ontwikkelen tot een daadkrachtige professional die de afdeling Onderhoud en Projecten verder vorm gaat geven en professionaliseren? Dan is deze vacature echt iets voor jou!

Wat ga je doen

Je start met een introductiebijeenkomst, waarbij je kennismaakt met andere nieuwe collega's, een directielid of een bestuurder van Emergis en je het terrein op de hoofdlocatie in Kloetinge verkent. Vervolgens start jouw inwerkperiode binnen de afdeling V&F. Je maakt kennis met de diverse collega's en je wordt meegenomen in de processen en systemen waarmee wordt gewerkt. Verder werk je mee met de manager en de coördinator, waardoor je een goed en breed beeld krijgt van de dagelijkse werkzaamheden en de organisatie.

Als teamleider onderhoud en projecten houd je je bezig met de verdere professionalisering van het contractmanagement en ben je betrokken bij diverse interne en externe projecten. Je kijkt kritisch naar de werkprocessen en optimaliseert deze waar nodig. Vernieuwings- of vervangingsaanvragen beoordeel je op technische haalbaarheid, doelmatigheid en financiële impact. Ook ga je aan de slag met het ontwikkelen van een strategisch vastgoedbeleid en een strategisch huisvestigingsplan. Vraagstukken die hieruit voortvloeien leg je voor aan externe partijen. Verder verzorg je de aanbestedingen voor uitbestede diensten en zie je als budgetverantwoordelijke toe op de voortgang, kwaliteit en de kosten van de projecten. Aan jou de taak om jouw team van circa 18 medewerkers mee te nemen in alle ontwikkelingen en initiatieven vanuit het team te stimuleren.

Natuurlijk is er ruimte om te sparren met jouw (directe) collega's wanneer je daar in jouw ontwikkeling behoefte aan hebt. Hiervoor kun je terecht bij de manager en de andere twee teamleiders binnen V&F.

Samen aan de slag

Het bedrijfsonderdeel Vastgoed & Facilitair (V&F) telt circa 100 medewerkers en is volop in beweging en continu bezig om haar dienstverlening te verbeteren. V&F is integraal verantwoordelijk voor alle facilitaire diensten en de ontwikkeling en het onderhoud van onze gebouwen en terreinen. V&F ondersteunt het primaire proces van Emergis in de gehele breedte van facility management. Het is een bedrijfsonderdeel die volop in ontwikkeling is en waarbij het noodzakelijk is dat taakgebieden waar V&F verantwoordelijk voor is duurzaam worden geborgd.

V&F bestaat onder andere uit het team onderhoud en projecten. Dit team gaat over het vastgoed en de terreinen van Emergis (circa 365 adressen) en is verantwoordelijk voor het optimaal presteren van de gebouwen. De afdeling draagt zorg voor de continuïteit en veiligheid van de bestaande huisvesting en de gebouw gebonden installaties. Het team levert technische en bouwkundige services en initieert en begeleidt projecten. Zowel kleine aanpassingen op onze zorgafdelingen als grote renovaties en nieuwbouw.

Bij Emergis richten wij ons op het versterken van wat goed gaat en op het voorkomen van ziekte. Als iemand ziek is, zetten we onze behandeling en begeleiding in op het verbeteren van de mentale en lichamelijke gezondheid én op de manier waarop iemand in het dagelijks leven functioneert. Dat betekent dat we samen ontdekken wie iemand is, waar zijn of haar behoeften liggen en wat hij of zij kan.

Wat mag je van ons verwachten

Als je werkt als teamleider onderhoud en projecten bij Emergis maak je deel uit van een organisatie met korte lijnen die gelooft in bevlogen medewerkers die voldoende ontwikkelingsmogelijkheden krijgen. Wij bieden je:

 • een functie in schaal FWG 60. Het salaris begint met € 3.541,- en eindigt op € 5.335,- bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek;
 • een jaarcontract voor 32 tot 36 uur per week, met uitzicht op een vaste aanstelling bij goed functioneren;
 • een functie die valt onder de CAO GGZ. Dit betekent voor jou o.a. de volgende voordelen: eindejaarsuitkering, vakantietoeslag, balansbudget en een collectieve zorgverzekering en inkomensverzekering;
 • diverse scholings- en ontwikkelingsmogelijkheden, waaronder een management opleiding en een breed aanbod aan e-learning.

Naast deze arbeidsvoorwaarden bieden wij ook:

 • een functie binnen een divisie die volop in ontwikkeling is en waar jouw inbreng gewaardeerd wordt;
 • een werkomgeving in onze prachtige provincie Zeeland, met een werklocatie die van alle gemakken voorzien is;
 • samenwerking met collega-teamleiders en een manager die met je meedenken om samen de doelen te behalen en waar je altijd op terug kan vallen.
Hier herken jij jezelf in

Wij zoeken iemand die samen met ons wil werken aan onze missie: een goede mentale gezondheid van alle mensen in Zeeland. Daarnaast herken jij jezelf in dit profiel:

 • Je beschikt over hbo-diploma in de richting techniek/bouwkunde.
 • Je bent een resultaatgerichte verbinder die in staat is het vakmanschap en de servicegerichtheid van de medewerkers een boost te geven.
 • Je hebt een duidelijke visie en je bent in staat om betrokkenen hierin mee te nemen.
 • Je schroomt niet om van het vertrouwde af te wijken, noodzakelijke veranderingen door te voeren en op een goede manier om te gaan met weerstanden.
 • Belangrijke competenties zijn: innovatief, overtuigend, creatief, proactief, kostenbewust, kwaliteitsgericht, procesmatig en positief kritisch denken.


Functie:teamleider onderhoud & project
Startdatum:23-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:3541 – 3541
Uren per week:32 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Emergis via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Tholenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de tholenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures tholen
 2. Teamleider Onderhoud en Projecten Emergis 23-05-2024

Bekijk ook andere vacatures