Vacature Assistent Storemanager

Assistent Storemanager in Goes

OFM. Menswear You can handle it

Overhemden

Truien en vesten

Kostuums en Colberts

Jassen

Basics

Lifestyle

Populaire merken

Schoenen merken

Premium merken

Duurzame merken

Trends

Trouwpakken trends 2024

Wat is je budget?

Schoenen

Accessoires

Percentagekorting

Combideals

  • OFM. Menswear You can handle it

Werken bij ofm

  1. OFM. GoesOFM. Goes

OFM. Goes

Van Westen by OFM. is sinds enkele maanden onderdeel van OFM. én daar zij we trots op! Het team werkt elke dag keihard om mannen een handje te helpen in de garderobe. Dit doen ze met mannenmode van diverse topmerken, een eigen atelier en de mooiste accessoires. Draag jij met jouw kennis bij aan gemakkelijk shoppen, een gezellige sfeer en persoonlijke service? Dan pas jij in ons team!

Assistent Storemanager

Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging in de modebranche? Voor onze winkel in Goes zijn wij per direct op zoek naar een enthousiaste Assistent Storemanager die ervoor zorgt dat de klanten fan worden van OFM. Je beschikt over verkooptalent door de wensen van je klant om te zetten in directe verkoop. Natuurlijk moet je affiniteit hebben met mode, bij voorkeur herenmode!

Verkoopmedewerker

Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging in de modebranche? Voor onze winkel in Goes zijn wij per direct op zoek naar een enthousiaste Verkoopmedewerker die ervoor zorgt dat de klanten fan worden van OFM. Je beschikt over verkooptalent door de wensen van je klant om te zetten in directe verkoop. Natuurlijk moet je affiniteit hebben met mode, bij voorkeur herenmode!Functie:assistent storemanager
Startdatum:07-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Only for Men via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Tholenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de tholenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures tholen
  2. Assistent Storemanager Only for Men 07-05-2024

Bekijk ook andere vacatures