Vacature Inval-kosters

Inval-kosters in Goes

Rooster Kerkdiensten Voor de kinderen Veelkleurigheid van diensten

Inval-kosters

Naast dat we zoeken naar nieuwe vaste kosters zou het ook fijn zijn dat er een aantal dames en/of heren bijkomen, die in geval van nood een enkele keer kunnen invallen als koster. Zo kunnen we zorgen dat de kerk dan toch gebruikt kan blijven worden.

In de Vredeskerk gaat het om aanwezig te zijn, voor koffie, thee e.d. te zorgen en eventueel wat bijkomende klusjes op zondagmorgen en/of op de andere dagen overdag en/of 's avonds. In de Grote kerk zal het gaan om het aanwezig zijn tijdens de kerkdiensten en daarbij voor koffie, thee e.d. te zorgen. Als er zich (hopelijk) een aantal mensen aanmelden, zal het naar verwachting maar om enkele keren per jaar gaan. Beloning gebeurt via de onkostenregeling voor vrijwilligers.Functie:inval koster
Startdatum:30-04-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Protestantse Gemeente te Goes via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Tholenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de tholenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures tholen
  2. Inval-kosters Protestantse Gemeente te Goes 30-04-2024

Bekijk ook andere vacatures