Vacature Junior Accountmanager Recycling

Junior Accountmanager Recycling in Kruiningen

Sinkegroep

Junior accountmanager recycling

Locatie: Kruiningen. Contract: 40 uur per week.

Ben jij een geboren netwerker met een passie voor sales? Heb je altijd al gedroomd van een carrière waarin je je communicatieve vaardigheden kunt gebruiken en zakelijke relaties kunt opbouwen? Dan is dit jouw kans als Junior Accountmanager!

Dit zijn wij

Alles op en rondom de bouw. Dat is wat we doen bij Sinkegroep. Grond-, weg- en waterbouw, sloopwerk, (puin)recycling, transport, containerservice en een betoncentrale. Verdeeld over vijf aparte onderdelen die samen de Sinkegroep vormen. We doen veel en we doen het goed omdat bij ons ieder onderdeel een vak apart is. Daar hoort modern materieel bij dat gebruikt wordt door geschoold en vakkundig personeel.

Sinkegroep is een familiebedrijf met grote ambities en oog voor het kleine. Wij leveren ambachtelijk werk waarbij we gebruik maken van de meest moderne en innovatieve technieken. Bij Sinkegroep weten we waar we vandaan komen. We zijn ontstaan en groot geworden vanuit de Zeeuwse klei en daar zijn we 'groôs' op. We weten ook waar we naartoe willen, namelijk naar een duurzame toekomst. Een reis de we dagelijks ondernemen met oog voor onze leefomgeving, voor de economische veerkracht van ons bedrijf maar vooral voor de mensen die samen de Sinkegroep maken. Niet voor niets werd Sinkegroep in 2017 uitgeroepen tot Zeeuws Familiebedrijf.

Net als bij het werk dat wij afleveren, gaan wij ook bij ons personeel voor kwaliteit. Kwaliteit in kennis en kunde en in werkhouding en collegialiteit. Daar staat tegenover dat de Sinkegroep jou heel wat te bieden heeft: goede arbeidsvoorwaarden, een fijne werkomgeving, groeimogelijkheden en een bedrijf om trots op te zijn.

Wat ga jij doen?

Je bent een verkoper in hart en nieren en vindt het een sport om op zoek te gaan naar nieuwe klanten. Je hebt een goed gevoel voor de behoeften van een klant en weet deze om te zetten in een passend product advies. Daarnaast kan jij ervoor zorgen dat de klant tevreden is en weet je bestaande relaties te onderhouden. Je werkgebied is Zuidwest Nederland en afwisselend ga je er met de auto op uit of ben je op kantoor.

Wie ben jij?

 • Je hebt minimaal MBO- werk en denkniveau;
 • Het is een pré als je een commerciële opleiding afgerond hebt of deze aan het afronden bent;
 • Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden en commercieel inzicht;
 • Je bent resultaatgericht, zelfstandig en proactief;
 • Je bent in het bezit van rijbewijs B.

Wat bieden wij?

 • Jij ontvangt een goed salaris passend bij de functie en jouw ervaring;
 • Jij ontvangt uitstekende aanvullende arbeidsvoorwaarden;
 • Jij krijgt veel verantwoordelijkheid en ruimte om zelfstandig te werken;
 • Jij werkt in een inspirerende en uitdagende werkomgeving met alle benodigde faciliteiten en randvoorwaarden;
 • Jij krijgt de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen en verdiepen in jouw vakgebied;
 • Er zijn diverse doorgroeimogelijkheden binnen de organisatie.

Heb jij interesse?

Pas jij in bovenstaand profiel en wil je onderdeel worden van Sinkegroep?

Heb je vragen over deze vacature? Neem dan contact op met via .

Functie:accountmanager recycling
Startdatum:18-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Sinkegroep via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Tholenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de tholenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures tholen
 2. Junior Accountmanager Recycling Sinkegroep 18-05-2024

Bekijk ook andere vacatures