Vacature Stagiair(e) Marketing & Communicatie

Stagiair(e) Marketing & Communicatie in Yerseke

m/v - fulltime

Ben jij op zoek naar een uitdagende stageplek waar je jouw creativiteit en marketingvaardigheden kunt inzetten? Zoek niet verder! Roem van Yerseke, dé specialist in schaal- en schelpdieren, is op zoek naar een enthousiaste stagiair(e) op het gebied van Marketing & Communicatie.

Over Roem van Yerseke: Roem van Yerseke is een toonaangevende speler in de wereld van schaal- en schelpdieren. Met meer dan [aantal] jaar ervaring staan wij bekend om onze kwaliteit en duurzame werkwijze. Ons bedrijf is gevestigd in het pittoreske Yerseke, hét hart van de Zeeuwse mossel- en oesterindustrie.

Wat ga je doen? Als stagiair(e) Marketing & Communicatie bij Roem van Yerseke krijg je de kans om hands-on ervaring op te doen in een dynamische omgeving. Je zult betrokken worden bij diverse projecten en taken, waaronder:

  1. Contentcreatie: Ontwikkel pakkende content voor onze website, sociale media en nieuwsbrieven. Denk hierbij aan foto's, video's, blogs en andere creatieve uitingen.
  2. Social Media Management: Beheer en optimaliseer onze sociale mediaplatforms. Bedenk creatieve campagnes en monitor de resultaten.
  3. Evenementen: Ondersteun bij de organisatie van evenementen en beurzen. Zorg ervoor dat ons merk op een onderscheidende manier wordt gepresenteerd.
  4. Marktonderzoek: Voer marktonderzoek uit en analyseer trends in de branche. Gebruik deze inzichten om onze marketingstrategie te versterken.

Wie zoeken wij? Wij zijn op zoek naar een proactieve en zelfstandige stagiair(e) met een passie voor marketing en communicatie. Je volgt een relevante opleiding op het gebied van Marketing, Communicatie of een vergelijkbare studierichting. Daarnaast herken je jezelf in het volgende profiel:

  • Creatief en conceptueel sterk
  • Uitstekende schriftelijke en mondelinge vaardigheden in het Nederlands en Engels
  • Affiniteit met de food- en horecabranche is een pré
  • Hands-on mentaliteit en flexibel

Wat bieden wij? Bij Roem van Yerseke krijg je de kans om in een informele sfeer veel te leren en jezelf te ontwikkelen. Je wordt begeleid door ervaren professionals en krijgt de ruimte om eigen initiatieven te ontplooien. Daarnaast ontvang je een passende stagevergoeding.

Heb je interesse? Stuur dan je cv en motivatiebrief naar via

Roem van Yerseke B.V.

Functie:stagiair marketing communicatie
Startdatum:22-04-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Stage
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met 22010806 via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Tholenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de tholenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures tholen
  2. Stagiair(e) Marketing & Communicatie 22010806 22-04-2024

Bekijk ook andere vacatures