Vacature Chauffeur Nachtdienst

Chauffeur Nachtdienst in Tholen

Vishandel Schot Tholen

Omdat Vishandel Schot Tholen groeit zijn wij op zoek naar een nieuwe nacht.

Bij ons is een bezorger meer dan iemand die een pakket van punt a naar punt b brengt. Hij of zij is iemand die zelfstandig is, een goed probleemoplossend vermogen heeft en het leuk vindt om met mensen te werken. zijn het aanspreekpunt van ons bedrijf en voorzien samen met ons Zuid-Nederland en het noordelijke deel van België van de best mogelijke kwaliteit vis, schelp- en schaaldieren.

Onze ruim 1000 horecaklanten in Nederland en België krijgen alleen de beste producten. Vanuit onze gloednieuwe vestiging in Tholen ga je met een koelauto van ons richting verschillende klanten om vis te bezorgen. B-rijbewijs is voldoende. Jij checkt voor vertrek of alles compleet is en bezorgd de producten tot in de koeling van de klant. De nachtroute is van dinsdag t/m zaterdagochtend. Hij start om 01:00 vanuit Tholen en je vertrekt uiterlijk om 02:30 om onze klanten in de nacht te bevoorraden. Rond 10:00 ben je weer terug in Tholen en is je dienst klaar.

Tijdens deze nachtdienst is het erg rustig op de weg, een unieke ervaring voor menig chauffeur.


Word jij mijn nieuwe collega?

Heb je weleens met verschillende mensen hetzelfde doel gehad? Samen aan een prachtig product werken en zorgen dat je het samen doet. Dat is waar ik écht van kan genieten! Ondanks iedere dag weer nieuwe uitdagingen op je pad gooit, tóch met elkaar het kunnen oplossen. Als chauffeur bij Vishandel Schot Tholen heb je erg veel vrijheid en zijn je dagen vol dynamiek. Je wordt uitgedaagd mee te denken met de klant, geweldig!

-, chauffeur

Extra informatie:
Geen trainings- of jogginspak. Korte broek bij warm weer is geen probleem. Je krijgt van ons werkkleding. (polo/vest)

We kunnen met tekst maar zoveel aan je duidelijk maken. We laten het liever gewoon aan je zien! Maak snel een afspraak en kom kijken naar de mooie bus die op jou staat te wachten!

Functie:chauffeur nachtdienst
Startdatum:6-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Vishandel Schot Tholen via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Tholenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de tholenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures tholen
  2. Chauffeur Nachtdienst Vishandel Schot Tholen 06-05-2024

Bekijk ook andere vacatures