Vacature Allround Logistiek Medewerker

Allround Logistiek Medewerker in Kapelle

VKPVKP

 • VKP Academy
  • Werken/leren bij
  • Stage lopen bij
 • Werken bij VKP VKPVKP

Laten we samen bouwen!

 • VKP Academy
  • Werken/leren bij
  • Stage lopen bij
 • Werken bij VKP

Ga jij met ons de uitdaging aan?

Wij zijn VKP! Wij geloven in geïndustrialiseerd bouwen met hout. Wij zijn ervan overtuigd dat als we met de juiste mensen met plezier samenwerken, we het beste resultaat behalen en zo het verschil kunnen maken. Wij geloven in de kracht van samenwerken naast en met elkaar. Wij willen de beste zijn en worden in wat we doen. De beste HSB-elementen en kozijnen maken die denkbaar zijn. De beste partner die elke aannemer zich kan wensen. De partij waarvan iedereen zou willen dat die heeft meegebouwd aan zijn of haar gebouw.

Logistiek kampioen worden bij VKP

Kwart over zeven 's ochtends en je komt aan bij VKP. Je stapt uit de auto en weet al wat jouw doel is voor vandaag. De interne logistiek moet namelijk in kannen en kruiken worden geregeld. Hoewel jij de HSB-elementen niet zelf maakt, ben je wel van onschatbare waarde in het productieproces. Jij zorgt er immers voor dat jouw productiecollega's vlekkeloos door kunnen werken. Samen met de heftruckchauffeur, logistiek medewerker en logistiek planner zijn jullie een topteam wat nauw samenwerkt.

Vind jij werken met plezier ook zo belangrijk?

Haal jij veel plezier uit om duizend en één dingen op een dag te doen? Bij VKP krijg je die kans, want geen één element is hetzelfde en daarom heeft ieder element een andere aanpak nodig. Onze heftruckchauffeur levert de elementen die van de lijn af komen, op een bok, zonder gevelbekleding of kozijnen bij jou aan. Aan jou de taak om de elementen op de bok zo neer te zetten dat onze steenstripplakkers direct aan de slag kunnen. Met jouw fluwelen handen behandel je de HSB-elementen alsof het jouw dierbaarste bezit is. Van beschadigingen wordt namelijk niemand blij en. Veel verantwoordelijkheid, maar jij kan dit, want:

 • Je hebt een logistiek diploma en/of misschien nog wel beter: logistieke ervaring.
 • Je hebt een heftruckcertificaat of wilt deze graag halen.
 • We werken met logistieke programma's die jou werk makkelijker maken. Deze ken jij al of wil je leren.
 • Je staat er nooit alleen voor, maar samen met collega's. Erg belangrijk: bij VKP bouwen we samen.

Voor wat, hoort wat

Nadat de elementen zijn beplakt met steenstrips, zet jij het element neer bij de kozijnmontage. Hier worden de houten, kunststof of aluminium kozijnen namelijk gemonteerd. Het is hier belangrijk dat het element zorgvuldig van de bok wordt afgehaald en stabiel wordt neergezet op de juiste plaats. Doordat jij dit doet, stel je onze kozijnenmakers in staat om hun werk te doen. Als de kozijnen zijn gemonteerd, plaats jij het HSB-element vervolgens weer nauwkeurig op de bok waar je het element voldoende ondersteund. Bovendien verstevig je het element zodat het veilig naar de bouw kan worden getransporteerd. Daarnaast help je mee met de logistiek medewerker en heftruckchauffeur. Hierover lees je meer in de functie omschrijving. Jij presteert, wij zien dit. Daarom geven we je:

 • Alle middelen om met plezier en excellentie bij VKP te werken.
 • Salaris, je werkt uiteraard met veel plezier, maar maandelijks voldoende geld op je rekening is toch ook prettig. Al met al is dit goed geregeld in die timmer CAO.
 • Mogelijkheden om te groeien en ontwikkelen. Mochten jouw interesses na verloop van tijd deels verschuiven, zijn er binnen de VKP-academy genoeg mogelijkheden om te ontwikkelen.
 • Veel vrije dagen. Dit is ook onderdeel van de timmer CAO. Belangrijk, want naast hard werken, klinkt een beetje ontspanning en tijd voor familie en vrienden ook niet verkeerd.
 • Een personeelsvereniging die uitjes en evenementen organiseert of cadeautjes geeft. De klapper op de vuurpijl: Je wordt uitgenodigd op de jaarlijkse barbecue, het jaarlijkse kerstfeest en de vkp café thema avonden die je nooit gaat vergeten. Ja, zo geweldig zijn ze allemaal echt.
 • Last but not least: jij kan zeggen dat je bij een topteam zit met de beste logistieke mensen in de bouw!

Taken en verantwoordelijkheden

Functieomschrijving

Solliciteer direct!


Ben je inmiddels overtuigd? Of twijfel je toch nog een beetje? Wilma geeft je graag meer informatie en kunnen je alles vertellen over deze functie binnen VKP.

Doe even een belletje of mailtje en we nemen zo snel mogelijk contact met je op om alle mogelijkheden te bespreken!


Producten


T: +31 (0) 113 - 33 08 55 E:Functie:logistiek medewerker
Startdatum:13-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met VKP via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Tholenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de tholenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures tholen
 2. Allround Logistiek Medewerker VKP 13-05-2024

Bekijk ook andere vacatures