Vacature unknown

unknown in Kapelle

CBW-erkend is een onderdeel van INretail

Bas + Mar de BV

Kerkplein 57, 4421 AB Kapelle

  • https://www.basmar.nl

Over Bas + Mar de BV

Bas + Mar de Jager BV is gevestigd in Kapelle en is CBW-erkend. Bas + Mar de BV is actief op het gebied van Meubelen. Je kan deze CBW-erkende winkel bezoeken op het adres Kerkplein 57, 4421 AB te Kapelle .
Heb je vragen over de producten of dienstverlening van Bas + Mar de BV? Bel dan . Je kunt ook de website bezoeken op https://www.basmar.nl . Ook kan je een e-mail sturen naar .

Openingstijden

Maandag: Onbekend Dinsdag: Onbekend Woensdag: Onbekend Donderdag: Onbekend Vrijdag: Onbekend Zaterdag: Onbekend Zondag: Onbekend

Veelgestelde vragen Meubelen

Wat zijn de voordelen van kopen bij een CBW-erkende woonwinkel?

Kopen bij een CBW-erkende winkel biedt voordelen, maar vooral: meer zekerheid. Winkels die CBW-erkend zijn, hanteren algemene voorwaarden die jou als consument extra goed beschermen. Hierin zijn alle regels opgenomen die van belang zijn als je iets koopt, bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie. Zie voor de exacte inhoud, voorwaarden en beperkingen de CBW-erkend-voorwaarden voor Woonwinkels .

  • De sticker op de winkelruit met het actuele jaartal erop vermeld.
  • Een vermelding van CBW-erkend op de website van de ondernemer.
  • De ondernemer is te vinden op www.cbw-erkend.nl !


Functie:unknown
Startdatum:24-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met bas + mar de jager via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Tholenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de tholenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures tholen
  2. unknown bas + mar de jager 24-05-2024

Bekijk ook andere vacatures