Vacature Leerling Accountmanager

Leerling Accountmanager in Zierikzee

Leerling accountmanager (BBL)

Zierikzee

40 uur

 • Salarisindicatie: €878 - €1.752
DIRECT SOLLICITEREN

Ben jij een commercieel talent in opleiding met een hart voor duurzaamheid? Zet jij je theoretische kennis graag om in praktische oplossingen en wil je vanaf dag één bijdragen aan een groenere toekomst? Dan zoeken wij jou als Leerling Accountmanager Binnendienst bij Saman Groep in Zierikzee!

Dit bieden wij jou

 • Een goed salaris
 • 26,3 vakantiedagen per jaar
 • Veel doorgroeimogelijkheden
 • Korting op onze producten en diensten
 • Meewerken aan duurzame wereld
 • Winstuitkering, vakantiegeld én 500 euro bonus bij aandragen nieuwe collega

WAT VERWACHTEN WIJ VAN EEN Leerling accountmanager (BBL)

Als Leerling Accountmanager Binnendienst combineer je jouw studie aan een commerciële BBL-opleiding, zoals Junior Accountmanager of Commercieel Medewerker Binnendienst (minimaal mbo-3), direct met waardevolle werkervaring. Onder uitstekende begeleiding van onze teamleider breng je jouw verse kennis in de praktijk door (potentiële) klanten zowel telefonisch als digitaal te adviseren over onze uiteenlopende duurzame producten en diensten. Jouw doel? Klanten helpen optimaal te besparen en hen te informeren over de beste mogelijkheden en installaties.

Je start de dag vol energie en zet jouw leerproces direct in de praktijk om door advies te geven aan klanten over hoe zij kunnen bijdragen aan een duurzamere wereld met onze producten en diensten. Je maakt technische inschattingen, stelt offertes op en, bij akkoord, draag je de opdracht over aan ons team van werkvoorbereiding. Ook sta je klanten te woord in onze showroom, waar je door de juiste vragen te stellen de klantbehoeften in kaart brengt en vervolgens een passend advies uitbrengt.

Dit ben jij

 • Je volgt een commerciële BBL-opleiding op minimaal mbo-3 niveau.
 • Je hebt een sterke motivatie om te leren en te groeien binnen de commerciële sector.
 • Je hebt affiniteit met duurzaamheid en techniek.
 • Je bent klantgericht, commercieel ingesteld en hebt een vlotte babbel.
 • Ervaring met softwarepakketten is een pre, maar jouw leergierigheid staat voorop.

Dit ga je doen

Als Leerling Accountmanager Binnendienst speel je een cruciale rol in het adviseren van onze klanten over duurzame energieoplossingen. Jouw belangrijkste taak is het telefonisch of digitaal informeren van klanten over onze producten en diensten. Je luistert naar hun wensen, adviseert over de beste besparingsmogelijkheden, en maakt technische inschattingen die passen bij hun situatie. Vervolgens ben je verantwoordelijk voor het opstellen van offertes en, na goedkeuring, de overdracht aan ons werkvoorbereidingsteam. Binnen onze showroom ben jij het gezicht voor onze klanten; je stelt klantprofielen op, voorziet hen van deskundig advies en stelt vervolgafspraken of offertes op. Jouw inzet en commercieel inzicht zijn onmisbaar voor het behalen van onze doelstellingen en het tevreden stellen van klanten met duurzame oplossingen.

Solliciteer door het sollicitatieformulier in te vullen of je motivatie en cv te mailen naar .Functie:leerling accountmanager
Startdatum:10-04-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:1752 – 1752
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Saman Groep via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Tholenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de tholenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures tholen
 2. Leerling Accountmanager Saman Groep 10-04-2024

Bekijk ook andere vacatures