Vacature Timmerman Werkplaats

Timmerman Werkplaats in Kapelle

VKPVKP

 • VKP Academy
  • Werken/leren bij
  • Stage lopen bij
 • Werken bij VKP VKPVKP

Laten we samen bouwen!

 • VKP Academy
  • Werken/leren bij
  • Stage lopen bij
 • Werken bij VKP

Wij zijn VKP! Wij geloven in geïndustrialiseerd bouwen met hout. Wij zijn ervan overtuigd dat als we met de juiste mensen met plezier samenwerken, we het beste resultaat behalen en zo het verschil kunnen maken. Wij geloven in de kracht van samenwerken naast en met elkaar. Wij willen de beste worden in wat we doen! De beste HSB elementen en kozijnen maken die denkbaar zijn! De beste partner die elke aannemer zich kan wensen <3. De partij waarvan iedereen zou willen dat die heeft meegebouwd aan zijn of haar gebouw.

Productieheld VKP

Nooit meer in de regen hoeven staan, maar wel je passie voor hout elke dag kunnen uitvoeren. Heerlijke koffie en uitdagend werk. Ja, we snappen het: een droom voor menig vakman en onze productiehelden beleven deze elke dag. Voor het werk nog even sporten in het VKP-fitcenter. Je collega's zitten al aan tafel met een bakje koffie. Nog even samen met ontspanning voordat de sensatie van de dag begint. Uiteraard ben jij als Timmerman Werkplaats volkomen welkom in dit team van productiehelden! Wij zoeken een ervaren timmerman!

Huh, gaat er nu weeral een HSB-element de deur uit?

Ja, zeker! Zo snel gaat het bij VKP en hier kan jij onderdeel van zijn! Het team waar jij onderdeel van bent zorgt er dagelijks voor dat mensen in een kwalitatief hoogwaardig gebouw kunnen wonen of werken. Wij willen de beste worden in ons vakgebied: bouwen met hout! Hiervoor hebben we in onze productiehallen echte helden nodig. We waarderen onze helden. Jij krijgt dan ook de vrijheid en kansen om boven jezelf uit te stijgen en door te groeien binnen ons bedrijf. Het team voelt elkaar aan. Je zit op één (productie)lijn met je collega's en hebt plezier met ze! In de pauze een lekkere hap eten en praten over van alles en nog wat, even wat anders dan werk! Uiteraard zijn er ook mindere momenten, maar dit kan jij aan, want:

 • Je hebt een passie voor timmeren en assembleren en raakt door het dolle heen van mooie projecten (met hout)
 • Je denkt in mogelijkheden.
 • Je staat er niet alleen voor, maar met je collega's. Geen uitdaging is te groot voor jullie!
 • Je bent een teamplayer, erg belangrijk! Bij VKP bouwen we samen.
 • Jij hebt jarenlange ervaring als timmerman!

Voor wat, hoort wat

Yes! Vandaag is het record gevestigd van hoogste aantal HSB-elementen wat op één dag is geproduceerd. Wat een prestatie! Samen met jouw team ben je er trots op dat jullie dit met zoveel plezier en passie waar hebben kunnen maken. En wij ook! Jij presteert, wij zien dit. Daarom geven we je:

 • Een werkplek waar jij elke dag (ja, echt elke dag) met plezier naar toe rijdt
 • Je werkt uiteraard met ontzettend veel plezier, maar maandelijks voldoende geld op je rekening is toch ook prettig. Goed geregeld in de timmer CAO!
 • Ook onderdeel van de timmer CAO: veel vrije dagen. En dat is belangrijk! Want bij hard werken, ondanks dat dit je passie is, klinkt een beetje ontspanning en tijd voor je familie of vrienden ook zeker niet verkeerd.
 • We hebben een personeelsvereniging die uitjes en evenementen organiseert of cadeautjes geeft. We hebben tussendoor ook teamuitjes die georganiseerd worden door VKP. De klapper op de vuurpijl: jij wordt uitgenodigd op de eindejaars VKP-feesten die je nooit gaat vergeten (ja, zo geweldig zijn ze echt).
 • Last but not least! Jij mag zeggen dat je bij een topteam hoort met de grootste productiehelden van de bouw!

Ben jij enthousiast geworden na het lezen over de vacature van Timmerman Werkplaats? Solliciteer dan snel via de button rechts!

Taken en verantwoordelijkheden

Functieomschrijving

Solliciteer direct!


Ben je inmiddels overtuigd? Of twijfel je toch nog een beetje? Wilma geeft je graag meer informatie en kan je alles vertellen over deze functie binnen VKP.

Doe even een belletje of mailtje en we nemen zo snel mogelijk contact met je op om alle mogelijkheden te bespreken!


Producten


T: +31 (0) 113 - 33 08 55 E:Functie:werkplaatstimmerman
Startdatum:02-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:VMBO/MAVO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met VKP via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Tholenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de tholenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures tholen
 2. Timmerman Werkplaats VKP 02-05-2024

Bekijk ook andere vacatures