Vacature Keukenmonteur

Keukenmonteur in Sint-Annaland

 • Keukens
 • Inspiratie
 • Contact

Menu

 • Keukens
 • Inspiratie
 • Over ons
 • Contact

9

, 6

 1. , Sint-Annaland
 2. Werken bij

Gastvrouw / Gastheer

Als gastvrouw / gastheer ben je het eerste aanspreekpunt voor klanten, zowel telefonisch als in de showroom. Je bent ervan doordrongen, dat een eerste indruk maar één keer gemaakt kan worden. Je realiseert je, dat jouw uitstraling bepalend is voor een verwelkomend gevoel bij onze bezoekers. Graag ontvang jij met jouw gastvrije houding onze klanten in de showroom.

Deze functie betreft 32 - 40 uur per week.

Technisch commercieel medewerker

Als technisch commercieel medewerker zorg jij - samen met de andere collega's - het proces van uitwerken van de order, het bestellen van alle onderdelen en eventuele servicemeldingen na montage uitstekend wordt uitgevoerd.

Je bent een echte teamspeler en beschikt over goed inzicht. Het werk is erg afwisselend en je hebt geregeld contact met de klant. Dankzij jouw inzet beoordelen onze klanten het proces van aankoop tot na de montage met een 9+.

Mis je relevante werkervaring? Geen probleem, wij kunnen je professioneel opleiden. Een BBL-opleiding is ook mogelijk.

Keukenmonteur

Als keukenmonteur ga je zelfstandig naar onze klanten en monteer je nieuwe keukens met uiterste zorg en precisie. Elke keuken wordt door jou bij de klant op maat gemaakt. Je zorgt voor de aansluiting van de apparatuur en je adviseert de gebruikers over het onderhoud van de keuken.

Mis je relevante werkervaring? Geen probleem, als je leergierig bent en technisch inzicht hebt dan kun je bij ons een interne opleiding tot keukenmonteur volgen.

team

Werken bij

Je gaat werken bij in Sint-Annaland, onderdeel van het gezonde familiebedrijf DB KeukenGroep. Onze medewerkers dragen het bedrijf een warm hart toe. Dat zie je terug in onze werkhouding, ongeacht de functie die we hebben.

Ons enthousiast, betrokken en deskundig team van mensen zet zich elke dag weer voor honderd procent voor hetzelfde doel in: het ontzorgen van klanten met een droomkeuken.
Meer over werken bij DB KeukenGroep lees je in onze online folder .
Pas jij binnen onze groep? Solliciteer!Functie:keukenmonteur
Startdatum:18-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:VMBO/MAVO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Ardi Keukens via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Tholenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de tholenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures tholen
 2. Keukenmonteur Ardi Keukens 18-05-2024

Bekijk ook andere vacatures