Vacature (Junior) Rollforming Operator

(Junior) Rollforming Operator in Tholen

(Junior) Rollforming Operator

Profiel


De Rollforming Operator / Profileur voldoet aan het volgende profiel:
  • LBO/MBO richting metaalbewerking, autotechniek of procestechniek;
  • Je bent handig, een echte techneut;
  • Je bent nauwkeurig;
  • Je werkt graag zelfstandig;
  • Je bent eventueel beschikbaar voor 2 ploegendienst maandag t/m vrijdag.

Functie


Onze Productie valt te verdelen in een metaalbewerkingsafdeling en een profileerafdeling. Als Rollforming Operator ben je samen met het team verantwoordelijk voor het produceren van onze koudgevormde profielen uit bandstaal. Hiervoor stel je de rolvormmachine in en bewaak je het proces tijdens het walsen. Een nauwkeurig klusje waar veel van afhangt; een kleine slag met de steeksleutel kan het verschil maken tussen goed- en afkeur! De geproduceerde profielen worden daarna door jou verpakt en, in samenwerking met onze Logistieke afdeling, klaargemaakt voor transport.

Kom jij ons team versterken?


Het vak van Rollforming Operator is een uitdagende en verantwoordelijke job. Het werk is heel afwisselend, iedere dag is anders. Het afstellen van de walslijn vraagt veel precisie. Ik heb in deze functie veel zelfstandigheid. Zo overleg ik zelf met de planning en zorg ik voor een perfecte kwaliteit van het eindproduct. Daarnaast ben ik eventueel bezig met het oplossingen van storingen en natuurlijk preventief onderhoud. We werken met elkaar in een supergezellig team!
Edwin van Zetten
Rollforming

Worden dit jouw collega's?


Het team Production werkt gezamenlijk aan ons eindproduct: de entresolvloer! Er wordt aan verschillende onderdelen gewerkt.
Profileren/rollforming: de profielen worden op maat gemaakt en bewerkt. De Operators bedienen de geautomatiseerde walslijn en zorgen voor wekelijks onderhoud.
Constructie/construction: aan de hand van tekeningen worden verschillende producten (zoals grondplaten, trappen, leuningen) samengesteld en/of bewerkt. De Operators bedienen de automaatzaag, pons/knip/boorstraten en lasrobots.

Reageren?


Heb je vragen over deze vacature bel dan ).
Sollicitaties ontvangen wij graag op .


Functie:rollforming operator
Startdatum:24-04-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:VMBO/MAVO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Profielnorm via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Tholenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de tholenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures tholen
  2. (Junior) Rollforming Operator Profielnorm 24-04-2024

Bekijk ook andere vacatures