Vacature Monteur

Monteur in Tholen

Monteur

Profiel

  • Een afgeronde lbo- of mbo-opleiding
  • In bezit van VCA en (heftruck)rijbewijs of bereid deze te behalen
  • Technisch inzicht
  • Geen 9-5-mentaliteit
  • Initiatiefrijk
  • Stressbestendig

Functie


Je bent meestal in een team van 2 personen aan het werk en monteert de entresolvloeren aan de hand van een montagetekening. Op incidentele basis wordt er in het buitenland gewerkt. Je lost de benodigde materialen met een heftruck, overlegt met de klant en met collega Monteurs. Je streeft iedere keer weer naar een perfecte vloer en een tevreden klant! In deze functie werk je af en toe in het buitenland.

Professionaliteit en kwaliteit


Bij afdeling Montage zijn wij verantwoordelijk voor het professioneel construeren, monteren en afleveren van onze op maat gemaakte (kleine en grote) entresolvloeren bij onze klanten. Wij zijn verantwoordelijk voor het installeren van onze entresolvloeren. Wij zijn voornamelijk operationeel in de BeNeLux. Dit varieert van projecten van 1 dag tot projecten van een week.
Beschik jij over ruimtelijk inzicht, ben je een echte teamspeler en niet bang om te werken op hoogte? Kan jij een project tot op de puntjes afwerken? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Mehmet Acikgoz
Installations Planner

Worden dit jouw nieuwe collega's?


Onze Monteurs komen bij de klanten van Profielnorm. In teams monteren zij de entresolvloeren aan de hand van een montagetekening.
De Projectmanager is verantwoordelijk voor de voortgang van het projectproces voor de hele PRN Group. Hij is het eerste aanspreekpunt voor externe klanten. Er is contact met hen over het inmeten en de uitvoering van projecten op locatie, per telefoon of email. Ook bezoekt hij regelmatig de projectlocaties om de voortgang te monitoren.

Reageren?

Contactpersoon voor deze vacature is: , . Sollicitaties ontvangen wij graag op .

Functie:monteur
Startdatum:24-04-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:VMBO/MAVO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Profielnorm via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Tholenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de tholenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures tholen
  2. Monteur Profielnorm 24-04-2024

Bekijk ook andere vacatures