Vacature Teamleider Planning en Telefonie

Teamleider Planning en Telefonie in Goes

Neem dan gerust contact met ons op! Via

Teamleider Planning en Telefonie Goes

Zeeland

Intro

Krijg jij energie van het inrichten en verbeteren van (plan)processen in een groeiende organisatie en beschik jij over de competenties om collega's te enthousiasmeren en motiveren om dit succesvol toe te passen in hun werkzaamheden? Lees dan snel verder!

TopzorgGroep is het landelijk dekkend netwerk van paramedische zorg in Nederland. Je komt terecht in een snelgroeiende en dynamische organisatie die continue ontwikkeling en verbetering doormaakt. TopzorgGroep staat voor "samen beter" en dit zie je binnen de interne organisatie en in de dienstverlening naar cliënten toe terugkomen. Wij verbinden met elkaar voor een goede samenwerking, wij verbeteren om het beste resultaat te behalen en wij verzorgen met de juiste aandacht altijd voor oprechte en de beste kwaliteit zorg.

Voor de locatie Goes zijn wij op zoek naar een teamleider planning en telefonie om ons team te versterken en de afdeling verder te professionaliseren.

Wat ga je doen?

In deze rol rapporteer jij aan de manager planning en telefonie. Je werkt mee in de operatie en je zorgt voor een optimaal planning- en telefonieproces binnen TopzorgGroep. Jouw werkzaamheden bestaan uit:

 • Zorgdragen voor een optimale bezetting in het planning- en telefonieteam;
 • Jij zorgt voor een optimale planning waarbij de agenda's efficiënt worden ingevuld. Hierbij denk jij mee in oplossingen om wachtlijsten te verminderen en, indien mogelijk, te voorkomen;
 • Ervoor zorgen dat de juiste kennis en kunde in huis is binnen het team om alle producten en diensten in te kunnen plannen. Indien wenselijk verzorg jij hier ook trainingen voor;
 • Door de inzet van jouw kennis en kunde verzeker jij dat de planning- en telefonieprocessen consistent voldoen aan de hoogste kwaliteitsstandaarden en -richtlijnen;
 • Je plant afspraken in voor de 1 ste lijn en de revalidatietrajecten.

Wie zoeken wij?

 • Je hebt HBO werk- en denkniveau. Ervaring in een soortgelijke functie is een pre;
 • Je beschikt over de capaciteiten om effectief leiderschap toe te kunnen passen door inspirerend en coachend te zijn en door een cultuur van vertrouwen te bevorderen;
 • Je hebt kennis van en ervaring met procesoptimalisatie;
 • Je beschikt over de kwaliteit om het overzicht te bewaken en meerdere ballen hoog te houden;
 • Je bent proactief en ondernemend ingesteld. Daarnaast ben je communicatief sterk (in woord en geschrift).

Wat bieden we jou?

Werken bij TopzorgGroep betekent werken bij een organisatie die als doel heeft om dichtbij, de meest complete en betaalbare zorg te bieden. TopzorgGroep heeft een breed aanbod aan diensten en producten in de eerstelijnszorg, tweedelijnszorg en buiten de zorgverzekeringswet om met alle disciplines in huis (van fysiotherapie tot ergotherapie en van psychologie tot beweegagogiek). Door onze visie op de zorg en onze unieke aanpak groeien wij door en werken wij hard aan zorg die ook in de toekomst kan blijven bestaan. Hierdoor kom je terecht in een dynamische organisatie waarin jij uitgedaagd blijft. Verder bieden we jou:

 • Een leuke en uitdagende baan voor 32 uur - 40 uur per week;
 • Een arbeidsovereenkomst voor een jaar met de intentie tot een vast dienstverband;
 • 24 vakantiedagen op basis van een 40-urige werkweek;
 • Bedrijfsfitness;
 • Een Topteam om mee samen te werken.

Heb je interesse?

Ben jij die gedreven, enthousiaste en fijne collega waar wij naar op zoek zijn? Solliciteer dan direct bij onze recruiter Melissa Emmen-van der Veeken.


Sollicitatieprocedure:

Telefonische intake
Eerste gesprek
Optie voor een tweede gesprek
Aanbod
Start

Melissa Emmen-van der Veeken

Corporate Recruiter TopzorgGroep

Over TopzorgGroepFunctie:teamleider planning & telefonie
Startdatum:28-04-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met TopzorgGroep via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Tholenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de tholenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures tholen
 2. Teamleider Planning en Telefonie TopzorgGroep 28-04-2024

Bekijk ook andere vacatures