Vacature Technisch administratief medewerker

Technisch administratief medewerker in Goes

Functieomschrijving

Als technisch administratief medewerker ben jij administratief verantwoordelijk voor het verlenen van technische beheersdiensten aan schepen. Dit doe je met verschillende partijen in verschillende landen. Dit om de schepen te ontzorgen, overal waar ze aanmeren. De functie voer je uit vanuit het kantoor in Goes.

wat bieden wij jou
 • Een salaris tussen de € 2.500,- en € 2.900,-
 • Tijdelijke opdracht voor 4 maanden
 • Een baan in het centrum van Goes
 • Een fulltime functie
 • Een afwisselende functie
 • Hybride werken mogelijk
wie ben jij

Jij bent minimaal in het bezit van een mbo-diploma en bent geïnteresseerd in de scheepvaart. De Engelse taal kent geen geheimen voor jou en heb je ook ervaring met het maken en naleven van planningen.

 • Minimaal mbo werk- en denkniveau;
 • Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands en Engels;
 • Je kan goed communiceren en hebt technisch inzicht;
 • Je bent beschikbaar van juni tot en met oktober.
wat ga je doen

Als technisch administratief medewerker ben jij administratief verantwoordelijk voor het plannen van het onderhoud wat moet worden gepleegd aan de schepen. Hier gaat natuurlijk een heel traject aan vooraf vanaf de eerste order tot uitvoering. Dit traject monitor jij van begin tot eind. Je communiceert open en eerlijk met de scheepsmanagers. Daarnaast leeft het bedrijf strenge regels na wanneer het gaat om de kwaliteit.

 • Controleren van documenten;
 • Bewaken van het proces van bestellen tot levering;
 • Inventariseren en verwerken van inkooporders vanaf de schepen;
 • Offertes en inkooporders opstellen;
 • Bestellen van onderdelen.
waar ga je werken

Het bedrijf is een toonaangevende wereldwijde leverancier van scheepsmanagementdiensten. Zij werken al meer dan 40 jaar samen met reders en hun klanten, gedreven door hen passie voor schepen. Het bedrijf is toegewijd en betrokken op alle gebieden van scheepsmanagement, bemanningsbeheer en technische dienstverlening voor alle soorten en maten schepen.

Het bedrijf legt de lat in scheepsmanagement en doen geen concessies aan kwaliteit. Zij werken met hun klanten samen via een open en eerlijke dialoog. Dit omdat het opbouwen van vertrouwen centraal staat in wat ze doen.

sollicitatie

Klinkt dit als de nieuwe uitdaging waar je naar zoekt? Of loop je toevallig tegen deze vacature aan en klinkt het je als muziek in je oren? Ik hoor dan graag meer van je. Solliciteer snel! Voor vragen kan jij bellen of een bericht sturen naar 0657628096 of 0113274815. Vragen via de mail kunnen ook gesteld worden bij robin.van.de.ketterij@nl.randstad.com.

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent. Sollicitatieprocedure

Je maakt een 'mijn Randstad' account aan om te kunnen reageren op onze vacatures. Dit doe je automatisch wanneer je voor het eerst een sollicitatie afrondt bij Randstad, heel eenvoudig dus. Via je 'mijn Randstad' account beheer je gemakkelijk je gegevens en gaan je volgende sollicitaties nog sneller!Functie:technisch administratief medewerker
Startdatum:27-05-2024
Ervaring:Geen ervaring
Educatielevel:HAVO
Contracttype:Vast
Salaris:2900 – 2900
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Randstad via robin.van.de.ketterij@nl.randstad.com of 0113-274800/0657628096. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Tholenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de tholenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures tholen
 2. Technisch administratief medewerker Randstad 27-05-2024

Bekijk ook andere vacatures