Vacature Startende Verzorgende IG

Startende Verzorgende IG in Goes

Over de functie

Als Verzorgende IG kom je in aanraking met alle facetten van de zorg en worden er verschillende eisen gesteld aan jouw vaardigheden en kwaliteiten. In deze veelzijdige functie ondersteun je cliënten of bewoners bij dagelijkse verzorgingstaken, zoals lichamelijke hygiëne, aankleden en beweging. Daarnaast verleen je medicatie en afhankelijk van jouw bekwaamheid, verricht je verpleegtechnische handelingen. Bij deze baan staat de cliënt altijd centraal.

Bij Maandag® vinden wij het van groot belang om jouw kwaliteiten en vaardigheden te benutten, zodat jij de beste zorg kunt bieden! Je kunt bij ons aan de slag in verschillende zorggebieden, zoals Gehandicaptenzorg, Ouderenzorg, Thuiszorg en Geestelijke gezondheidszorg. Bij Maandag® bieden wij flexibele zekerheid, wat inhoudt dat jij verzekerd bent van een maandelijks salaris, terwijl je niet jarenlang op dezelfde locatie hoeft te werken. Kortom, een afwisselende baan waarbij je jezelf continu kunt ontwikkelen en jouw passie voor de zorg kunt uitoefenen!

Functie eisen

  • Een afgeronde opleiding tot Verzorgende IG;
  • Flexibel inzetbaar met een vast aantal uren per week;
  • Bereid om onregelmatige diensten te werken;
  • Affiniteit met verschillende facetten van de zorg.

Over het bedrijf

Binnen de regio Zeeland en West-Brabant werken wij samen met verschillende opdrachtgevers binnen de zorg. Aan de hand van een kennismakingsgesprek kijken wij samen welke opdrachtgever het beste aansluit op jouw wensen en kwaliteiten.

Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de Startende Verzorgende IG die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.Functie:Ziekenverzorgers
Startdatum:16-04-2024
Ervaring:Starter
Educatielevel:MBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:2300 – 3300
Uren per week:24 – 32

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Maandag via mirte.schott@maandag.nl of #ERROR!. Of bezoek hun website https://www.maandag.nl.

Deel de vacature:

Redactie Tholenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de tholenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures tholen
  2. Startende Verzorgende IG Maandag 16-04-2024

Bekijk ook andere vacatures