Vacature Stage

Stage in Zierikzee

Careers

Er zijn allerlei redenen waarom je bij Nemag zou willen werken. Nemag heeft een open bedrijfscultuur en aandacht voor onze mensen staat centraal.

We streven naar gezonde groei en gaan voor de lange termijn.

Om dit te bereiken ontwikkelen we, met een enthousiast team medewerkers, innovatieve producten die met de modernste ontwerp- & productietechnieken gemaakt worden.

Daarom doen we er alles aan om onze medewerkers een gezonde en veilige werkomgeving aan te bieden. We bieden aantrekkelijke primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, afwisselend werk en je krijgt volop de kans je talenten te ontwikkelen.

De prettige werksfeer en korte communicatielijnen met je collega's draagt daar in belangrijke mate aan bij. Binnen deze omgeving heb je een eigen verantwoordelijkheid met veel vrijheid in het werk.

Een open bedrijfscultuur waar aandacht voor mensen centraal staat.

Een prettige werksfeer, korte communicatielijnen. Je hebt eigen verantwoordelijkheid met veel vrijheid in het werk. Nemag doet er alles aan om zijn medewerkers een gezonde en veilige werkomgeving aan te bieden. Nemag streeft naar gezonde groei op lange termijn. Dit door middel van het ontwikkelen van innovatieve producten die met moderne productiemethodes en door betrokken, deskundige medewerkers gemaakt worden.

  • Stage- en afstudeerplaatsen (WTB-HBO/WO)

    Ben jij zelfstandig, leergierig, gemotiveerd en op zoek naar een interessante stage- of afstudeerplek in een toonaangevend technisch bedrijf? Dan is Nemag iets voor jou!

  • MSC Thesis & Research assignments at Nemag B.V.

    Do you want to experience an Engineering department at a leading manufacturer and contribute to the largest and fastest grabs in the world?

Contact

If you have any questions please feel free to contact us.
We are happy to help you!

Nemag B.V.

Sign-up for our newsletter To receive the latest industry updates

  • Careers

Nemag
Deltastraat 15
4301 RC Zierikzee

RECEIVE A PERSONALIZED REPORT ON HOW TO INCREASE YOUR PRODUCTIVITY

I also want to receive the latest industry updates by email Get report

Oh my grab!

To calculate your productivity increase we need additional information. As we're not familiar with your current installation. Please share your email address for us to contact you.

Thanks for your interest

We will get back to you as soon as possible

Not sure about the numbers? Check the grab manual. Don't hesitate to contact us.Functie:stage
Startdatum:11-04-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Stage
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Nemag via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Tholenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de tholenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures tholen
  2. Stage Nemag 11-04-2024

Bekijk ook andere vacatures