Vacature Senior Inbedrijfsteller

Senior Inbedrijfsteller in Goes

Stedin logo

Senior Inbedrijfsteller - Goes

Goes 40 uur Uitvoering

Neem contact op

Senior Inbedrijfsteller - Goes

Neem contact op

Contact

Werk waar je trots op kan zijn
Dit ga je doen

Wij zoeken een zeer ervaren inbedrijfsteller die in de hoogspanning wilt werken!

Je werkt in teamverband en overlegt vaak met andere afdelingen en specialisten. Je werkgebieden zijn de hoogspanningsinstallaties en netwerken in het Stedin gebied (Zeeland, Rotterdam Zuid, haven gebied). Als Senior Inbedrijfsteller ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig beoordelen, programmeren, configureren, testen en in bedrijf nemen van (beveiligings- en automatiserings) systemen en het opstellen van testrapportages.

In de praktijk denk jij mee in de engineeringsfase met het ontwerp van het project. Hierin geef je inzicht in de mogelijkheden wat veiligheid van de secundaire installaties betreft. Na de uiteindelijke tekeningen van engineering te hebben ontvangen, test jij de systemen. Als senior binnen het team heb je technische kennis van de diverse systemen en heb je jouw specialisatie op senior niveau ontwikkeld. Kenmerkend voor jou is dat je werkt met testapparatuur en bijbehorende applicaties náást de standaard applicaties en tools uit het IT paspoort.

Hierdoor ben je in staat om ongeregeldheden in projecten te voorzien en te voorkomen. Zo nodig doe je hier verbetervoorstellen voor. Je kunt de meeste complexe en diverse stations beoordelen op functionaliteit. Hierin kun je de junior en medior meenemen. De variatie van de technische installaties die je in bedrijf gaat stellen is groot. Van stations van 50 jaar oud t/m stations met de meest moderne technieken. De spanningsniveaus waarmee je te maken krijgt, variëren van 10kV t/m 150kV.

Jouw sterke punten
Worden we blij van

Jij voelt je verantwoordelijk voor een prettig werkklimaat binnen het team en draagt hier zichtbaar aan bij. Als senior begeleid en leid je de junior en medior op, je weet hen te coachen en te motiveren. Tevens ben je je bewust van je voorbeeldfunctie voor anderen en acteer en gedraag je je hiernaar.

Jij bent de verbindende factor tussen de afdelingen . Een helicopterview is daarom belangrijk voor het behouden van overzicht in de projecten en processen. Je bent contactvaardig en toegankelijk voor collega's om een hulpvraag aan te stellen. Dit houdt in dat anderen zich in jouw nabijheid op hun gemak voelen, dat je op dezelfde golflengte zit, naar hen luistert, met hen van gedachten wisselt, begrip voor hen toont en hen zo nodig geruststelt.

Wat jou verder onze nieuwe senior inbedrijfsteller hoogspanning maakt?

 • Je hebt hbo werk- en denkniveau of minimaal een afgeronde MBO+ elektro / energietechniek;

 • Je bent minimaal in het bezit van je schakelbevoegdheid in laag- en hoogspanningsinstallaties;

 • Je hebt minimaal 5 jaar relevante ervaring & geeft van nature al sturing aan collega's;

 • Je hebt interesse in de combinatie van primaire (vermogensschakelaars, kabels etc.), secundaire (besturing en beveiliging) en tertiaire (gebouw gebonden installaties) techniek.

Een goed team
Daar hoor je bij

Meteen vanaf dag één maak je deel uit van het team secundair regio Zuid in de vakgroep Secundaire Techniek van de afdeling Hoogspanning. Je komt terecht in een open en hecht team, waarbij iedere bereid is om elkaar te helpen. Een team met verantwoordelijkheidsgevoel en dat er voor zorgt dat de hoogspanningsstations klaar zijn voor de toekomst.

Mooie arbeidsvoorwaarden
Die wil je hebben

Je kiest niet voor een baan, maar voor een carrière. Met volop groeikansen. Doorgroeien naar leidinggevende, specialist, projectleider, WV'er of zelfs doorgroeien naar een functie buiten dit vak? Met jouw ambitie maak je het waar. En wij helpen je natuurlijk! Wat mag je nog meer van Stedin als werkgever verwachten? Alle financiële arbeidsvoorwaarden op een rij, dan weet je meteen waar je aan toe bent:

 • Goede arbeidsvoorwaarden horen erbij. Zo krijg je, afhankelijk van kennis en ervaring, maximaal een salaris van €6648,- gebaseerd op 40 uur per week, 24,5 vakantiedagen en bouw je prima pensioen op bij het ABP.

 • Wij bieden jou een vast contract met twee maanden proeftijd, in plaats van een jaarcontract met één maand proeftijd, als jij de juiste kennis en ervaring hebt. De kennis heb jij; de zekerheid geven wij!

 • Je krijgt 8% vakantiegeld. Jij kiest of je dit maandelijks of in mei in één keer laat uitbetalen.

 • Een Persoonlijk Budget van max € 1595,- incl. vakantiegeld. Die kun je maandelijks uit laten betalen (dan verdien je max € 8243,-) of je koopt er vrije dagen van (max 35,5 dag per jaar). In onze nieuwe Rekentool krijg je een alvast voorproefje van hoe jouw persoonlijk budget eruit zou kunnen zien en hoe je het zou kunnen besteden.

 • Je ontvangt €80,- netto per maand buitendienstvergoeding.

 • Gezonde energie, die heb je nodig. Daarom krijg je van ons een budget van €500 bruto per jaar (bijvoorbeeld voor je sport abonnement).

 • Een bedrijfsauto met de optie om deze privé te rijden.

Daar komt dit nog bovenop:

 • Werken bij Stedin betekent werken bij een Worldclass Workplace. Een van de trotspunten van onze (en jouw toekomstige) collega's? Werksfeer.

 • Met tablet of telefoon die je van ons krijgt, sta je altijd in contact met je collega's en teamleider.

 • Jouw ontwikkeling staat centraal: Meer leren? Dat kan! Volg cursussen of opleidingen; wij betalen ze. Doorgroeien? Hier helpen we jou natuurlijk bij.


Elke maand je Persoonlijk Budget kiezen

Het Persoonlijk Budget is een percentage van je bruto maandsalaris en ontvang je bovenop je salaris. Afhankelijk van je salarisschaal is dat tot 24% van je brutosalaris, inclusief 8% vakantiegeld. Je bepaalt zelf waaraan je het Persoonlijk Budget wilt besteden. Zo kun je het uit laten keren voor een maandelijks extraatje. Of je koopt extra verlofdagen.


Vervoer

We zijn een duurzaam bedrijf. Reis je met het OV naar je werk, dan krijg je van ons een OV Vrij-abonnement 2e klas. Dit abonnement mag je ook privé gebruiken. Kies je voor een vaste reiskostenvergoeding dan ontvang je 13 cent per kilometer (maximaal 60 kilometer enkele reis) voor de dagen dat je reist voor je werk. Met je Persoonlijk Budget kun je dit aanvullen tot 21 cent netto per kilometer. Krijg je je eigen bedrijfsauto of -bus, dan mag je deze ook gebruiken voor woon-werkverkeer. Voor zakelijk verkeer gebruiken we deelauto's.

Nu reageren
Laten zien wat je in huis hebt

Zin in deze baan waar je voorop loopt in de energietransitie? Genoeg te doen bij Stedin! Doe je mee? Dat doe je met de knop 'solliciteren', een motivatiebrief hoeft niet, mag natuurlijk wel. We kijken ernaar uit je te ontmoeten!

Wie je ook bent, wat je ook doet, bij ons ben je welkom. Want als je jezelf bent, werkt het net wat beter.

SolliciterenFunctie:inbedrijfsteller
Startdatum:01-04-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Stedin via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Tholenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de tholenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures tholen
 2. Senior Inbedrijfsteller Stedin 01-04-2024

Bekijk ook andere vacatures