Vacature Autotechnicus

Autotechnicus in Zierikzee

Bel ons

Stuur een bericht

Wij zijn een autobedrijf die niet alleen met onze klanten een langdurige relatie wil opbouwen, maar ook met onze medewerkers. Wij hechten veel waarde aan een vast en hecht team die klantentevredenheid ontzettend belangrijk vinden. Ben je benieuwd naar onze openstaande vacatures? Bekijk ze dan hier en solliciteer direct, een open sollicitatie behoort ook altijd tot de mogelijkheden.

Wilt u meer informatie over deze vacatures neem dan contact op met via of .

Acquisitie naar aanleiding van deze vacatures wordt niet op prijs gesteld!

Autotechnicus

Ter uitbreiding van ons werkplaatsteam zoeken wij een volledig gediplomeerd automonteur met APK diploma of een automonteur met reeds opgedane ervaring in het autovak.

Met jouw technische kennis en gedrevenheid werk je zelfstandig aan personen- en bedrijfsauto's tot 3.500 kg. Ook het onderhouden en repareren van Campers verzorgen wij voor onze klanten, ervaring hierin is geen vereiste maar je staat wel open om hierin te leren van je directe collega's.

Je dag bij ons begint met een werkoverleg met je collega monteurs en de werkplaatschef waarbij de dagtaken van iedereen worden doorgenomen. Je bent de hele dag bezig met het onderhouden, repareren of diagnosticeren van auto's, bedrijfsauto's of campers en geeft advies over de nodige werkzaamheden direct op een moderne tablet direct aan de werkplaatsreceptie. Tussendoor help je onze klanten die zonder afspraak binnen komen met een kleine storing of reparatie.

Aan het einde van de dag nemen we kort het werk nog even door en gaan we vol nieuwe energie op naar de volgende dag.

Wij bieden jouw een goed salaris conform diploma's e/of werkervaring, een goed gevulde gereedschapskar, modern speciaal gereedschap en een modern ingerichte werkplaats. Uiteraard bieden we je gewenste opleidingen en leuke gezellige team uitjes.

Lijkt het jou leuk om in ons betrokken team te komen werken? Stuur ons je CV met motivatie via onderstaande solliciteer-button.

Twijfel je, of heb je vragen? Bel dan gerust onze collega Jelle ().Functie:autotechnicus
Startdatum:04-04-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Goedbloed Auto's via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Tholenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de tholenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures tholen
  2. Autotechnicus Goedbloed Auto’s 04-04-2024

Bekijk ook andere vacatures