Vacature Projectmanager Infra

Projectmanager Infra in Zierikzee

Over de functie

Wat je gaat doen als Projectmanager Infra

In deze centrale rol binnen ons team werk je aan uitdagende infrastructuurprojecten met de nadruk op transportleidingen. Deze projecten bevinden zich vaak in complexe omgevingen en bieden jou de kans om jouw leiderschap en managementvaardigheden te laten schitteren.

Jouw Missie: Het Managen van Complexiteit

Als Projectmanager Infra beheer je het volledige traject, van de conceptfase tot de afronding. Jouw kerntaken omvatten:

šŸ“†Projectplanning en Stakeholder Management: Je ontwikkelt gedetailleerde projectplannen en brengt alle betrokken stakeholders en omgevingsfactoren in kaart. Duidelijke, tijdige communicatie staat centraal om begrip te creĆ«ren en klachten te minimaliseren.

šŸ’° Risicoanalyse en Budgetbeheer: Je voert grondige risicoanalyses uit en bewaakt de budgetten om ervoor te zorgen dat projecten financieel gezond blijven.

šŸ“žSamenwerking en Leiderschap: Je werkt nauw samen met aannemers, leveranciers en een divers scala aan belanghebbenden, zoals kabel- en leidingeigenaren en vergunningverleners. Je leidt projectgroepen, bestaande uit zowel interne als externe experts.

šŸ“Š Evaluatie en Innovatie: Na projectvoltooiing evalueer je de resultaten en deel je de geleerde lessen. Je draagt bij aan bredere initiatieven en signaleert nieuwe technologische ontwikkelingen.

De Uitdaging van de Toekomst: Nieuwe Werkmethoden

Naast je projectwerkzaamheden, ben je betrokken bij het verkennen en ontwikkelen van nieuwe manieren van werken in samenwerking met de aannemerij. Dit voegt een extra dimensie toe aan je rol en biedt kansen voor vernieuwing binnen ons vakgebied. Samen bouwen we aan een betere toekomst voor onze infrastructuur en de gemeenschappen die we bedienen.

Functie eisen

In een Projectmanager infra zoeken wij iemand die graag de leiding neemt en het overzicht houdt. Je bent zowel resultaat als klantgericht en weet goed te werken in teamverband. Je bent proactief, gedreven en geeft zowel gevraagd als ongevraagd advies. In ieder geval heb je:

  • Een hbo diploma Civiele Techniek of Werktuigbouwkunde;
  • Aanvullende scholing op het gebied van projectmanagement en/of bedrijfskunde;
  • Minimaal 5 jaar ervaring als projectleider in de openbare ruimte en ondergrondse infra.

Over het bedrijf

Deze opdrachtgever streeft voortdurend naar groei en verbetering. De organisatie staat voor innovatie, duurzaamheid en het leveren van essentiƫle diensten aan de gemeenschap. Zij bieden een stimulerende werkomgeving waarin persoonlijke ontwikkeling en samenwerking centraal staan. Bij hen krijg je de kans om deel uit te maken van een divers en gepassioneerd team, dat zich inzet voor het welzijn van de samenleving. Als werkgever zijn zij toegewijd aan het ondersteunen van jouw professionele groei en het creƫren van een inclusieve en ondersteunende cultuur waarin je kunt excelleren.

Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de Projectmanager Infra die past bij MaandagĀ®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.Functie:projectmanager it infrastructuur
Startdatum:16-05-2024
Ervaring:Leidinggevend
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:5000 – 6500
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Maandag via david.salomons@maandag.nl of #ERROR!. Of bezoek hun website https://www.maandag.nl.

Deel de vacature:

Redactie Tholenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de tholenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures tholen
  2. Projectmanager Infra Maandag 16-05-2024

Bekijk ook andere vacatures