Vacature Operator

Operator in Tholen

Nestaan Holland BV

Selecteer uw taal:

Nestaan Holland BV
Slabbecoornweg 31 - 33
4691 RZ Tholen, Nederland
Tel:
E-mail:


+31 (0)166 - 605 605

Operator

Functie
Als operator ben je verantwoordelijk voor het productieproces. Je werkt hierbij met computergestuurde machines.
Het takenpakket bestaat uit het opstarten, instellen, controleren en bedienen van de machines en het plegen van klein onderhoud. Daarnaast waarborg je kwaliteit en werk je samen met je collega's om het gehele proces in goede banen te leiden.
Je maakt deel uit van een team dat verantwoordelijk is voor de productie van platen en 3D vormstukken gemaakt uit Polyurethaan blokschuim. Hier worden diverse orders geproduceerd voor de nationale en internationale markt. Het werk is afwisselend en vindt plaats in de zaagafdeling of in de blokproductieruimte.

Wie is Nestaan
Nestaan Holland is een in 1968 opgericht familiebedrijf, gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van polyurethaan hardschuim blokken en tweecomponenten systemen. Met deze hoogwaardige polyurethaan producten kun je isoleren, modelleren, gieten, sprayen, injecteren of lijmen. Nestaan Holland is gevestigd in Tholen. Meer informatie over ons bedrijf kun je vinden op onze website www.nestaan.nl.

Wie zoeken wij
Je hebt een opleiding operator A of B afgerond en bij voorkeur al enige ervaring in de praktijk. Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands. Je weet van aanpakken en je bent een praktisch ingesteld persoon. Je kunt goed zelfstandig werken, maar hebt ook plezier in het werken in teamverband. Je communiceert gemakkelijk en komt in goed overleg tot besluiten. Nauwkeurig en gestructureerd werken zijn daarbij een vereiste.

Wat bieden wij
Nestaan Holland is een familiebedrijf met een open cultuur en een ondernemende sfeer. We hebben aandacht voor het welzijn van onze collega's en hun ontwikkeling.
Nestaan is een stabiel bedrijf en biedt haar medewerkers bij wederzijdse tevredenheid uitzicht op een vast contract.

Interesse
Heb je interesse in deze functie? Dan ontvangen wij graag je cv en motivatiebrief.

Functie:operator
Startdatum:14-04-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Nestaan Holland via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Tholenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de tholenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures tholen
  2. Operator Nestaan Holland 14-04-2024

Bekijk ook andere vacatures