Vacature Uitvoerder Servicedienst Elektra

Uitvoerder Servicedienst Elektra in Bruinisse

JIJ ALS UITVOERDER WEET HOE JE DE KAR MOET TREKKEN!

Werk waar je trots op kan zijn. Dit ga je doen.

Door de energietransitie komt er meer werk op ons af dan ooit. We stappen over op elektrische auto’s. Wekken zelf energie op en leveren deze terug aan het net. We moeten het bestaande elektriciteits-, gas- en waternet beheren en anticiperen op nieuwe ontwikkelingen zoals waterstof.

Voor de afdeling Servicedienst zijn we op zoek naar een enthousiaste Uitvoerder E in het bezit van aanwijzing WV Meterkast E, of iemand die daartoe binnen redelijke termijn kan worden opgeleid.

De afdeling servicedienst draagt zorg voor het modificeren, onderhouden en oplossen van meterkast gerelateerde storingen op het gebied van Elektriciteit, Gas en Water-aansluitingen. Als uitvoerder in de Servicedienst geef je operationeel leiding aan de servicemonteurs, waarbij de focus op veiligheid ligt.

Je stemt de werkzaamheden af met de storingscoördinator en werkt samen met aannemers. Indien van toepassing, ondersteun je de storingscoördinatoren bij de verdeling van de inzet van de monteurs over de regio’s. Jij stuurt op een veilige en effectieve inzet van de aannemer in het werkgebied en controleert monteurs op kwaliteit en veiligheid. Op basis van het afdelingsbeleid geef je input aan de teamleider Servicedienst voor de doelstellingen, resultaatafspraken en de inzet van de medewerkers. Daarnaast neem je initiatieven om het veiligheidsbewustzijn te vergroten en continue te verbeteren, door o.a. het geven van toolboxen en uitvoeren van veiligheidsinspecties. Naast het sturen van de medewerkers van je team treedt je op als werkverantwoordelijke (volgens de BEI). Hierbij voer je regie over de eigen monteurs en monteurs van de aannemer.

Je draagt bij aan een juiste planning, zorgt voor het juiste gereedschap, maakt werkplannen en schrijft raamopdrachten. Dankzij jouw werk kan de monteur of ploeg goed, veilig en efficiënt werken.

Je adviseert over de beste oplossing en controleert het eindresultaat. Je bent er trots op dat je In deze rol een directe bijdrage kan leveren aan het in conditie houden van de Zeeuwse netten en de realisatie van de energietransitie in Nederland.

Jouw sterke punten. Worden we blij van.

Als jij iets uitlegt, snapt iedereen het meteen. Je bent geduldig, hebt overwicht en je kunt goed met mensen omgaan.

Je weet alles van Veiligheid (BEI) en deelt deze kennis graag.

Wat jou verder onze nieuwe Uitvoerder maakt?

 • afgeronde MBO 4 in een technische richting en ervaring met Elektra. 
 • Je beschikt over een geldige aanwijzing WV meterkast E of bent bereid deze te behalen. 
 • Rijbewijs B en bij voorkeur E;
 • Geen 9 tot 5 mentaliteit.

Mooie arbeidsvoorwaarden. Die wil je hebben.

Wij verwachten veel van jou, maar jij mag ook veel van ons verwachten. Wat je krijgt? Dat zie je hier.

 • Goede arbeidsvoorwaarden horen erbij. Zo krijg je een (maximaal) salaris van € 4653,-  gebaseerd op 40 uur per week, 24,5 vakantiedagen en bouw je prima pensioen op bij het ABP.
 • Bovenop je salaris ontvang je een persoonlijk budget van 24% (inclusief 8% vakantiegeld). Jij kiest wat je met het budget doet. Elke maand extra salaris? Of misschien meer verlofdagen? In onze nieuwe Rekentool krijg je een alvast voorproefje van hoe jouw persoonlijk budget eruit zou kunnen zien en hoe je het zou kunnen besteden 
 • Gezonde energie, die heb je nodig. Daarom krijg je van ons ook een Duurzaam Inzetbaarheid budget van €500 bruto per jaar (bijvoorbeeld voor je sport abonnement of je nieuwe voetbalshirt). En claim jij alvast een plek in ons volgende Voetbaltoernooi?
 • Je hebt allerlei trainings- en opleidingsmogelijkheden, want we investeren graag in jou;
 • Je gaat genieten van een fijne balans tussen werk en privé. Werk is belangrijk, maar thuis ook;
 • Je krijgt een laptop en telefoon. Liever je eigen telefoon gebruiken? Dan kun je kiezen voor de Bring Your Own Device vergoeding. Ook nog eens duurzamer!
 • Je krijgt een bedrijfsauto van ons.

Een goed team. Daar hoor je bij.

Je maakt deel uit van de afdeling Uitvoerders binnen S&O Zeeland. Samen met een 25-tal collega uitvoerders stuur je monteurs aan bij het uitvoeren van de werkzaamheden vanuit de steunpunten in Zeeland. Vaak doe je dit binnen een vaste regio, maar indien nodig ben je Zeeland breed inzetbaar. Jouw enthousiasme, kennis en ervaring als Uitvoerder helpt jouw team in het continue verbeteren.

Nu reageren. En laten zien wat je in huis hebt.

Zin in deze baan waar je voorop loopt in de energietransitie? Genoeg te doen bij Stedin! Doe je mee? Dat doe je met de knop ‘solliciteren’, je CV en motivatiebrief. We kijken ernaar uit je te ontmoeten!

Jouw toekomst

Voor meer inhoudelijke informatie over de functie kun je contact opnemen met Patricia Post (corporate recruiter) 0627275280.Functie:Toezichthoudend personeel in de bouwnijverheid
Startdatum:23-05-2024
Ervaring:Senior management
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:3354 – 5143
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met DNWG via no_reply@has-jobs.com of #ERROR!. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Tholenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de tholenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures tholen
 2. Uitvoerder Servicedienst Elektra DNWG 23-05-2024

Bekijk ook andere vacatures