Vacature Offshore Transport Koerier

Offshore Transport Koerier in Tholen

On-& offshore transport Zeeuwse service en een snel Koeriers bedrijf

100

Onze top(tran)sporters On- & offshore transport

On- & offshore transport voor het vervoer van o.a. motoren, machines, onderdelen en reserveonderdelen vanaf iedere haven in Europa. Onze chauffeurs vertrekken vanuit onze locaties in Goes, Terneuzen en Tholen naar de locatie waar de stukken opgehaald of gebracht moeten worden. On-& offshore sneltransport betekent meestal dat uw zending met spoed op een afgesproken moment, maar ook veilig en vlot op de bestemming moet aankomen. Waar u zich ook bevindt wij halen de zending op en leveren deze af. Onze on- offshore spoedservice is persoonlijk en snel. We leveren op deze manier uitstekende kwaliteit.

Europa ligt aan uw voeten On-& offshore transport koerier

Onze snelle on- & offshore transport koeriers rijden door heel Europa waaronder ook het Verenigd Koninkrijk. Zij zijn met spoed inzetbaar en binnen een aantal uur te vinden in diverse landen. Een koerier van ZUIDWEST logistiek vertrekt uit Goes, Terneuzen of Tholen naar iedere plek binnen Europa.

Duurzaam en veilig on- & offshore transport met levergarantie

Onze koerier sneltransport service doet er alles aan om afspraken na te komen. Ons actueel, duurzaam en efficiënt wagenpark helpt ons hierbij. Al onze wagens zijn voorzien van de nieuwste Euro-6 motoren, de modernste navigatie- en communicatie-apparatuur en staan 24/6 ter beschikking. We beschikken over vele vrachtwagens en bussen in diverse formaten.

Zuidwest logistiek: Open, gedreven en flexibel

Wij hechten veel waarde aan een open en eerlijke communicatie. Dit vormt de basis van een samenwerking die gebaseerd is op vertrouwen. Onze passie voor transport zorgt ervoor dat wij uw zendingen met volle overtuiging en aandacht voor detail afhandelen. Hiervoor is een gezonde dosis flexibiliteit een must.

Contact opnemen

Benieuwd hoe wij uw vracht succesvol kunnen vervoeren?

+31 (0)113 222 020Functie:offshore transport koerier
Startdatum:03-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:VMBO/MAVO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Zuidwest Logistiek via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Tholenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de tholenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Tholen
  2. Offshore Transport Koerier Zuidwest Logistiek 03-12-2023

Bekijk ook andere vacatures