Vacature Belader

Belader in Sint-Maartensdijk

Werk je graag in de buitenlucht in de logistiek? Ben jij flexibel inzetbaar en niet vies van aanpakken? Ben jij in de kerstvakantie al beschikbaar? Lees dan snel verder!

Wat bieden wij jou
 • €13,73 per uur
 • Werken in de buitenlucht!
 • Lunch op altijd een andere plek langs de route!
 • Doorgroeimogelijkheden naar chauffeur mogelijk
 • Jij bepaalt je rooster en werkdagen!
 • Werk voor langere tijd!
Wie ben jij

Je kunt in ieder geval in Sint Maartensdijk komen. Bij voorkeur heb je ook eigen auto zodat je ook naar bv Goes zou kunnen. Je vindt het niet erg om vroeg te beginnen, je werkdag begint vaak al om 07:00 uur. Daarnaast ben je minimaal 2 dagen per week inzetbaar.
Je bent betrouwbaar, je neemt je verantwoordelijkheid en komt je afspraken na.
Jij ziet het werk al van een afstandje en weet wanneer je actie moet ondernemen.

 • Je hebt bij voorkeur een eigen auto
 • Je hebt een actieve werkhouding
 • Je bent betrouwbaar en neemt je verantwoordelijkheid
Wat ga je doen

Je gaat huisvuil ophalen samen met de chauffeur! Zoals gezegd, je dag begint vroeg. De ene dag ga je met een zijlader op pad en zet jij alleen de kliko's recht die niet recht staan. Jij ziet al van ver wanneer je de vrachtauto uit moet om de bakken recht te zetten voor de automatische laadarm van de vrachtauto.
De andere dag ga je met de achterlader op pad. Deze dag ben je fysiek bezig en loop je achter de wagen en zet je de bakken aan de wagen. Je dag is rond 15:00 uur meestal weer klaar, maar een exacte eindtijd kunnen we niet zeggen. Dit is afhankelijk van de drukte van de route!

Waar ga je werken

Je werkt bij de Zeeuwse Reinigingsdienst voor de inzameldienst. Je rijdt vanaf de opstapplaats mee naar de geplande routes met de chauffeur. Uiteraard word je weer afgezet op de locatie waar je bent opgestapt.
Uiteraard krijg je reiskostenvergoeding betaald naar de locatie waar je opstapt!

Sollicitatie

Ik hoor je denken: wanneer kan ik beginnen? Nou, als je snel reageert.. kan dat heel snel gaan! Druk dus snel op solliciteren of stuur een mailtje met je cv naar aniek.van.der.heijden@tempo-team.nl. Liever bellen? Dat kan ook! We zijn te bereiken op 0118-412620.

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Functie:Belader
Startdatum:12-12-2023
Ervaring:Starter
Educatielevel:MBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Tempo-Team via aniek.van.der.heijden@tempo-team.nl of 0118-412620. Of bezoek hun website http://www.tempo-team.nl.

Deel de vacature:

Redactie Tholenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de tholenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Tholen
 2. Belader Tempo-Team 12-12-2023

Bekijk ook andere vacatures