Vacature Koerier

Koerier in Tholen

ZUIDWEST Koerier Tholen Als morgen bezorgen te laat is [Inter]nationaal, spoed en nacht

100

Onze top(tran)sporters Internationaal Spoed Koerier Vanuit Tholen

ZUIDWEST Koeriers in Tholen is uw koerier voor spoedvervoer van de Brabantse Wal en Zeeuwse Eilanden door heel Europa. Het team van ZUIDWEST Infra Koeriers bestaat uit toptransporters die voornamelijk vanuit Tholen werken. Zij tonen precies die toewijding die topsporters kenmerkt. Hoe dat komt? Omdat zij doen wat ze leuk vinden en waar ze goed in zijn. Topsporters noemen wij ze ook wel; onze koeriers. Flexibiliteit is onze kracht. We combineren de koerier en het transport en leveren op deze manier de beste service.

Contact opnemen

Duurzaam en veilig koerier transport met levergarantie

Onze ZUIDWEST koerier transportservice doet er alles aan om afspraken na te komen. Ons actueel, duurzaam en efficiënt wagenpark helpt ons hierbij. Al onze wagens zijn voorzien van de nieuwste Euro-6 motoren, de modernste navigatie- en communicatie-apparatuur en staan 24/6 ter beschikking. We beschikken over 25 vrachtwagens en 30 bussen.

Zuidwest logistiek: Open, gedreven en flexibel

Wij hechten veel waarde aan een open en eerlijke communicatie. Dit vormt de basis van een samenwerking die gebaseerd is op vertrouwen. Onze passie voor transport zorgt ervoor dat wij uw zendingen met volle overtuiging en aandacht voor detail afhandelen. Hiervoor is een gezonde dosis flexibiliteit een must.

Contact opnemen

Benieuwd hoe wij uw vracht succesvol kunnen vervoeren?

+31 (0)113 222 020Functie:koerier
Startdatum:02-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Zuidwest Logistiek via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Tholenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de tholenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Tholen
  2. Koerier Zuidwest Logistiek 02-11-2023

Bekijk ook andere vacatures