Vacature Monteur

Monteur in Yerseke

Famateq

  • en US

Famateqen US


Vanwege groei zijn wij per direct op zoek naar ervaren

Wat houdt je functie in?

Als Elektromonteur voer je in onze eigen werkplaats of bij de klant op locatie installatie-, reparatie- en onderhoudswerkzaamheden uit aan elektrotechnische installaties. Met jouw analytische en kwaliteitsgerichte, maar ook praktische aanpak zorg je voor een tevreden klant en een mooi eindresultaat.

In deze functie zorg je ervoor dat de technische installaties worden aangelegd zoals we het als team hebben bedacht. Je krijgt instructies van engineering of werkvoorbereiding, het is aan jou de eer om te laten zien dat wat we bedacht hebben ook kan worden uitgevoerd. Zo ga je zelfstandig of met collega's de projecten aan en installeer en onderhoud je alle elektrotechnische installaties (sterk- en zwakstroom), ook dagen we je graag uit om storingen aan installaties op te lossen.

Je hebt intensief contact met de opdrachtgever en de intern projectverantwoordelijke, je informeert ze over de voortgang van je werk en stemt zaken met hen af. Daarnaast lever je ook gegevens aan voor de collega's van de afdeling engineering. Uiteraard controleer en test je je eigen werk.

Ben jij onze Elektromonteur?

We zoeken een ervaren monteur die er van houd om zijn werk gestructureerd en projectmatig te organiseren. Je houdt van een technische uitdaging en vindt het leuk om in teamverband te werken. Verder vragen wij een afgeronde opleiding elektrotechniek niveau 3 of 4, aangevuld met vak gerichte cursussen is een pre.

Wat kun je van ons verwachten?

Werken bij Famateq betekent een functie met veel afwisseling, zelfstandigheid en vrijheid. Verder vind je bij ons:

  • Technisch inhoudelijke uitdaging, waarbij we elkaar scherp houden
  • Een mooi salaris afhankelijk van leeftijd en ervaring tussen de €3000 - €4500
  • 25 vakantiedagen en 13 adv-dagen
  • Alle ruimte voor opleiding en ontwikkeling
  • Een informele en ontspannen werksfeer met gezellige collega's

Solliciteren

Wil je meer weten over deze vacature neem dan contact op met ). Je sollicitatiebrief met CV kun je richten aan .


T: (algemeen)
T: (service)Functie:monteur
Startdatum:12-04-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:3000 – 4500
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Famateq B.V.;FAMATEQ via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Tholenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de tholenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures tholen
  2. Monteur Famateq B.V.;FAMATEQ 12-04-2024

Bekijk ook andere vacatures