Vacature Legal Counsel

Legal Counsel in Rijswijk Zh

Legal Counsel

  • Rijswijk

  • Voltijd

Onze kernwaarden:

Legal Counsel

Jouw baan

Jouw impact als Legal Counsel

Als Legal Counsel geef je (commercieel) uitgebalanceerd juridisch advies en juridische ondersteuning aan verschillende bedrijfsafdelingen en gelieerde dochterondernemingen. Je bent betrokken bij een breed scala aan juridische zaken waaronder het contractenrecht, ondernemingsrecht, privacy recht en je wordt betrokken bij nieuw uit te rollen projecten die in de aankomende jaren worden uitgevoerd. Daarnaast draag je bij aan het creëren van juridisch bewustzijn binnen de organisatie, onze participaties en joint ventures. Uiteraard draag je hierbij zorg dat de producten en/of adviezen altijd binnen grenzen van de Wet Financieel Toezicht (WFT) vallen. Hierbij zul je nauw samenwerken met het juridische team en rapporteren aan de Senior Legal Counsel.

Wie zoeken wij?

Söderberg & Partners is een jonge organisatie die sinds vestiging in Nederland (2017) is uitgegroeid tot een scale up. Door middel van overnames, participaties en joint ventures met onze partners groeit de organisatie snel waardoor wij op zoek zijn naar een getalenteerde teamplayer met ondernemersgeest die deel zal uitmaken van het Legal team van Söderberg & Partners Nederland.

Je hebt een proactieve houding en je bent iemand die van aanpakken houdt. Je durft onafhankelijk van anderen tot een oordeel te komen en advies te geven aan de interne organisatie maar ook aan onze partners die in heel Nederland zijn gesitueerd. Hierbij weet jij op een charmante manier en daar waar nodig te overtuigen en doet dit altijd vanuit de verbinding. Je deinst niet terug voor een veranderende omgeving en je staat open om jezelf verder te ontwikkelen in een van de kennisgebieden waar Söderberg & Partners in acteert.

Wat je meebrengt

Je bent een energieke persoonlijkheid die het leuk vindt en graag mee wil bouwen aan de toekomst van Söderberg & Partners. Ervaring met (en bovengemiddelde interesse in) diverse financiële producten zoals verzekeringen, maar ook bancaire producten, hypotheken en financiële producten is een pré. Je bent bekend met verschillende samenwerkingsrelaties als volmacht, franchise, portefeuillevraagstukken en andere distributievormen.

  • Je hebt een Master diploma in Nederlands recht en 3 tot 5 jaar werkervaring (advocatenkantoor of bedrijfsjurist);
  • Aantoonbare kennis van het verbintenissenrecht;
  • Een achtergrond in financiële producten (w.o. verzekeringen, hypotheken en/of andere financiële producten) alsmede kennis van franchise, portefeuillevraagstukken en andere distributievormen in de verzekeringsbranche (of de ambitie om dit verder te ontwikkelen) is een pré;
  • Je bent sociaal, leergierig, energiek en bent een self-starter met een ondernemersgeest;
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelste taal, zowel mondeling als schriftelijk.

Wat bieden wij jou?

Mocht je niet volledig aan het profiel voldoen, aarzel dan niet om alsnog te solliciteren, jouw motivatie voor is uiteindelijk doorslaggevend!

Wij bieden jou een zelfstandige functie in een dynamische (internationale) werkomgeving met veel mogelijkheden om mee te groeien in ons bedrijf. Je werkt samen in een team van enthousiaste en hoogopgeleide collega's. Naast goede arbeidsvoorwaarden (w.o. pensioenregeling en leaseregeling) ontvang je een marktconform salaris welke afhankelijk is van opleiding en ervaring. Natuurlijk zorgen wij ervoor dat jij je werk goed kunt doen en ontvang je een laptop en mobiele telefoon (IPhone) van de zaak. We stimuleren een gezonde balans tussen werk en privé en omdat we zelfstandig werken belangrijk vinden, heb je de mogelijkheid om flexibel te werken.

Over Söderberg & Partners

Söderberg & Partners is een financieel adviesorganisatie dat snelgroeiend de Nederlandse markt verovert met de gerichte ambitie om één van de grootste financiële adviesbedrijven in Europa te worden. Dit doen we vanuit onze missie: Financieel advies toegankelijk en betaalbaar te maken voor iedereen! Ons bedrijf is ontstaan in Zweden en inmiddels ook gevestigd in Noorwegen, Finland, Denemarken en Nederland.

De Söderberg & Partners Group levert adviesdiensten op het gebied van pensioenen, verzekeringen, hypotheken en vermogensbeheer aan zowel zakelijke klanten als particulieren. Samen met ons team van enthousiaste professionals in Nederland werken we in een internationale omgeving samen om het bedrijf verder uit te bouwen, en niet onverdienstelijk. De jaarlijkse netto-omzet in Nederland bedraagt EUR 150 miljoen en de wereldwijde groepsomzet ligt boven de EUR 600 miljoen.

We realiseren onze groei door succesvolle pensioen- en verzekeringsadviseurs en adviesbureaus aan ons bestaande (partner)netwerk te verbinden en een intensieve samenwerking op te bouwen. We combineren hun vaardigheden, ondernemersgeest en kennis van de lokale marktomgeving met het platform en de volumes van de wereldwijde Söderberg & Partners organisatie.

Laten we praten!

Ben je enthousiast om deze uitdaging met ons aan te gaan? Neem dan contact met ons op.Functie:legal counsel
Startdatum:15-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:WO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Söderberg & Partners via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Tholenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de tholenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures tholen
  2. Legal Counsel Söderberg & Partners 15-05-2024

Bekijk ook andere vacatures