Vacature Juridisch medewerker

Juridisch medewerker in Goes

Functieomschrijving

Altijd al aan de slag willen gaan op de juridische afdeling van de gemeente Goes? Dit is je kans! Vanaf 13 mei zijn wij op zoek naar een medewerker die tijdelijk de afdeling komt versterken als juridisch medewerker. Benieuwd? Lees snel verder!

#juridisch #student #schadeclaim #project #gemeente

Wat bieden wij jou
  • €3.276 bruto per maand vakantiegeld, pensioen
  • Tijdelijk, maar wellicht uitzicht op langer
  • VOG aanvraag verplicht
  • Verwerking schadeclaims
  • 24, 28, 32 of 36 uur, jij bepaalt het!
Wie ben jij

Onze ideale juridisch medewerker? Jij volgt of hebt een juridische opleiding gevolgd op HBO niveau, en staat te popelen om je kennis toe te kunnen passen binnen de gemeente Goes. Wanneer jij een taak krijgt toegewezen ga je er de volle 100% voor en bijt je je er in vast. Dit is de mentaliteit waar de gemeente Goes naar op zoek is.

Wat ga je doen

Jij gaat aan de slag met het verwerken van een grote hoeveelheid schadeclaims die de komende maanden zullen binnenkomen vanuit de inwoners in Goes. De hoogte van de vergoeding hangt af van verschillende factoren, elke claim is dus handwerk en iets om gefocussed met aan de slag te gaan. Dat is natuurlijk geen probleem voor jou als juridisch medewerker!

Waar ga je werken

Onze juridisch medewerker komt werken in het Stadskantoor van gemeente Goes. Hier zal je terecht komen op de afdeling Cocern. Deze afdeling houd zich bezig met financien, communicatie, juridische zaken en verzekeringen.

  • Reiskosten vergoeding na de eerste 5km van 0,23 cent
  • Volledig werkzaam op kantoor
  • Meer of minder uren in overleg
Sollicitatie

#ALLESHIERISTEMPO Dus waar wacht je nog op?!

Ben jij na het lezen van deze vacature enthousiast geworden? Ben jij onze juridisch medewerker? Solliciteer dan direct via onze website www.tempo-team.nl. Vragen en/of opmerkingen? Bel of mail gerust! Wij zijn te bereiken op 0113308120 of via grdebevelanden@tempo-team.nl Voor een snelle procedure zorg je voor een referentie die wij kunnen bellen.

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent. Sollicitatieprocedure

Je solliciteert via Tempo-Team, leuk! Om je sollicitatie af te ronden, maak je de eerste keer eenvoudig een account aan. Via je 'mijn Tempo-Team' account log je gemakkelijk in en solliciteer je de volgende keer nog eenvoudiger. Daarnaast vind je in je account de voortgang van je sollicitatie(s) en je persoonlijke gegevens. Dé manier dus om de best passende baan te vinden!Functie:juridisch medewerker bezwaar beroep
Startdatum:22-04-2024
Ervaring:Starter
Educatielevel:HBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:3276 – 3276
Uren per week:36 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Tempo-Team via grdebevelanden@tempo-team.nl of 0113-308120. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Tholenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de tholenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures tholen
  2. Juridisch medewerker Tempo-Team 22-04-2024

Bekijk ook andere vacatures