Vacature Lasser Scheepswerf

Lasser Scheepswerf in Yerseke

Lasser Scheepswerf

Een paar dagen geleden kwam er een schip binnen. Flink gehavend door een aanvaring. Er waren geen tekeningen en er zat best wat tijdsdruk achter. En nu, vlak voor het weekend, zie je het schip de Oosterschelde opvaren. Mede dankzij jouw laswerk is de schade hersteld en daar mag je trots op zijn.

Wat ga je doen in de functie van lasser?
Lasser op een scheepswerf is een uitdagende baan. Je werkt aan verschillende projecten op gebied onderhoud en reparatie. Dit geeft volop afwisseling. Soms las je buiten en heb je rekening te houden met de weeromstandigheden. Soms werk je in kleine ruimtes en is het een uitdaging om in een lastige positie de klus te klaren. Dat is werken bij Kooiman!
• Aan het begin van de werkdag neem je samen met de voorman en de andere collega's het werk en de daarbij behorende voorschriften door.
• Gedurende de dag werk je aan verschillende projecten. Van mosselkotters tot rondvaartschepen, er komen allerlei schepen op de werf bij Kooiman Van Os.
• Is er geen laswerk voorhanden dan help je andere collega's met ijzerwerk of sleutelen, kortom volop afwisseling.

Wat bieden we jou?
Wij verstaan ons vak bij Kooiman Marine Group. Met z'n allen werken we aan een goede oplossing voor elke klant. Hierbij krijg je de vrijheid om te doen waar jij goed in bent. Je bent geen nummer die productie draait. Je bent belangrijk onderdeel van ons succes. Met elkaar zorgen dat de schipper tevreden weg vaart. Daarnaast zijn jouw arbeidsvoorwaarden goed geregeld.
• Je salaris ligt ruim boven de CAO-norm.
• Naast je salaris krijg je maandelijks een variabele beloning en reiskostenvergoeding.
• Je werkt 40 uur per week van 7:30 tot 16:15 uur. Wanneer je overuren draait krijg je deze tegen een netto vergoeding extra uitbetaald.
• Vrije tijd vinden wij ook belangrijk. Daarom krijg je 25 vrije dagen én 13 roostervrije dagen.
• Leergierig? Mooi, dat zien we graag! Bij ons zijn er mogelijkheden om je verder te ontwikkelen en kun je bijvoorbeeld benodigde lascertificaten halen.

Wat verwachten we van jou?
Kooiman Marine Group is een familiebedrijf met een echte aanpakkerscultuur, jij stroopt graag je mouwen op om de uitdagingen aan te gaan. Het draait bij jou om vakmanschap en kwaliteit. Je bent creatief en je hebt oog voor detail. Samenwerking is hierin belangrijk. Met elkaar dragen we zorg voor het tijdig opleveren van de projecten in een veilige werkomgeving. Wat neem je mee?
• Ervaring met Mig/Mag en elektrode lassen, bij voorkeur in de reparatie van grote constructies.
• Ervaring met ijzerwerk en/of sleutelen is een pre.

Interesse?
Ben jij momenteel werkzaam als lasser en zoek je naar een nieuw baan waarin afwisseling en uitdaging centraal staan? Reageer dan nu op deze vacature. Ben je nog niet zo ervaren maar wil je je verder ontwikkelen op gebied van lassen en metaalbewerking? Wellicht kunnen wij je op weg helpen. Neem voor meer informatie contact op met onze recruiter . Stuur hem een e-mail via of bel/bericht hem via het nummer .Functie:lasser scheepswerf
Startdatum:16-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Scheepswerf Gebr. Kooiman via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Tholenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de tholenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures tholen
  2. Lasser Scheepswerf Scheepswerf Gebr. Kooiman 16-05-2024

Bekijk ook andere vacatures