Vacature Junior HBO verpleegkundige GGZ

Junior HBO verpleegkundige GGZ in Kloetinge Gem Goes

Over de functie

Binnen de organisatie krijg je de kans om als junior HBO verpleegkundige een verschil te maken in het leven van mensen met mentale gezondheidsproblemen. Jij bent degene die ondersteuning biedt, hoopt geeft en perspectief biedt aan de cliënten. Samen werken aan een betere en mentale gezondheid voor iedereen!

Functie eisen

  • Een afgeronde Hbo-opleiding tot Verpleegkunde;
  • Affiniteit met en passie voor de geestelijke gezondheidszorg;
  • Registratie in het BIG-register;
  • Bereid om onregelmatige diensten te werken.

Over het bedrijf

De organisatie is een toonaangevende organisatie voor mentale gezondheid en welzijn in Zeeland. Jaarlijks helpen zij zo’n 13.000 mensen met uiteenlopende problemen. Met als missie bij te dragen aan een goede mentale gezondheid voor alle inwoners van Zeeland. We werken vanuit diverse locaties en bieden een breed scala aan zorgprogramma's en diensten.

Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de Junior HBO verpleegkundige GGZ die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.Functie:Verpleegkundigen met hogere opleiding
Startdatum:27-05-2024
Ervaring:Starter
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:2800 – 3600
Uren per week:24 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Maandag via mirte.schott@maandag.nl of #ERROR!. Of bezoek hun website https://www.maandag.nl.

Deel de vacature:

Redactie Tholenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de tholenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures tholen
  2. Junior HBO verpleegkundige GGZ Maandag 27-05-2024

Bekijk ook andere vacatures