Vacature Conventioneel Draaier Frezer

Conventioneel Draaier Frezer in Tholen

Van Meer logo Low Res png.png

CONVENTIONEEL DRAAIER/ FREZER

VMBO

Tholen, nederla

27 vakantiedagen en 13 ADV dagen

Marktconform salaris


Functieomschrijving

Als Draaier/Frezer krijg je de kans om je vakmanschap in te zetten voor het maken van (fijn)mechanische onderdelen. Je gaat je bezighouden met het conventioneel draaien en frezen volgens technische tekeningen en gaat ook aan de slag op basis van eigen inzicht en expertise. Naast het aanpassen van bestaande onderdelen, krijg je de kans om volledig nieuwe onderdelen te maken.
Wat dit werk extra interessant maakt is de directe impact die je hebt op het leveren van goede onderdelen voor de elektromotoren, pompen, ventilatoren, reductoren, etc. die onze collega's in de werkplaats reviseren en onderhouden. Uiteindelijk ben jij verantwoordelijk voor de voorbereiding van je werkzaamheden en adviseer je de teamleider over het aanschaffen van materialen en gereedschappen. Mochten er extra handen nodig zijn in de werkplaats, voor assemblage- en demontagewerkzaamheden, kun je daar ook ondersteunen!
Kortom, als Draaier/Frezer ben je een essentieel onderdeel van ons team, waarbij je jouw vaardigheden volop kunt benutten en tegelijkertijd een belangrijke bijdrage levert aan het succes van onze projecten.

Wat breng je mee?

Je hebt aantoonbare werkervaring met draaien/frezen van (fijn)mechanische metalen onderdelen. Je bent bekend met het lezen van (technische) tekeningen, maar bent creatief en ervaren genoeg om ook zonder tekening aan de slag te kunnen gaan. Je werkt nauwkeurig en secuur en je vindt het prettig om zelfstandig aan de slag te gaan in een klein team. Collegialiteit staat hoog in het vaandel en je bent dan ook bereid om een handje te helpen in de werkplaats wanneer dit nodig is.
Verder ben je;
• In het bezit van een VMBO-MBO diploma;
• Woonachtig in de omgeving van Tholen;
• Gepassioneerd over je vakgebied.


Wat bieden wij je aan?

Van Meer is een familiebedrijf met een internationaal karakter. We zijn een sterk groeiende organisatie met gemotiveerde collega's. Een professioneel bedrijf met een informele sfeer waar regelmatig leuke personeelsactiviteiten worden georganiseerd. Je komt te werken in een modern en licht gebouw van alle gemakken voorzien. Hierbij kun je denken aan ruime en lichte werkplekken die voorzien zijn van alle benodigde accessoires.
Het vergroten van onze kennis en kunde staat hoog in het vaandel. Je krijgt van ons alle ruimte om je expertise toe te passen én te vergroten. We hebben dan ook diverse scholingsprogramma's waarmee je jezelf verder kunt ontwikkelen. Veiligheid is voor ons erg belangrijk. We hebben een 5S programma binnen Van Meer, waarin alle collega's zelfstandig verbeteringen kunnen voorstellen.
Verder bieden we je;
• We betalen een goed salaris wat gangbaar is in de sector;
• 27 vakantiedagen;
• 13 ADV dagen;
• Reiskostenvergoeding;
• Afwisselende functie met opdrachten voor grote (inter)nationale klanten;
• Een mooie kantine, kleedruimtes en douches;
• Gezellig team wat jong van geest is.


Over ons

Van Meer is een system integrator en serviceprovider van elektrische en mechanische aandrijfsystemen voor verschillende industriesectoren en marine. Onze kernactiviteit is vierledig: we zorgen voor de engineering, de implementatie, het onderhoud en het beheer van elektrische en mechanische installaties en dat gedurende hun volledige levensduur. Het hebben van deze kennis en kunde onder één dak is wat Van Meer uniek maakt.
Onze organisatie is in 1991 opgericht door Rob van Meer en vandaag hebben we vestigingen in Nederland en België. We zijn voornamelijk actief in de Benelux en EMEA en zijn specialist op het gebied van:
• Rotating equipment: onderhoud en nieuwlevering van elektromotoren, generatoren, tandwielkasten, ventilatoren en pompen.
• Drives: nieuwlevering en onderhoud van frequentieomvormers, panelenbouw, aandrijfsystemen en turnkey oplossingen.
• Field Services: ondersteuning op locatie voor onder meer trillings-, diagnostische, infrarood, balanceringen en elektrische metingen aan pompen, ventilatoren tandwielkasten.
Dus, ben jij op zoek naar een uitdagende baan met diverse groeikansen? Wacht dan niet langer en til vandaag nog je carrière naar nieuwe hoogten! Sluit je aan bij Van Meer en onze missie om innovatie en technologische vooruitgang te stimuleren.
Heb je vragen of wil je meer weten over de vacature? Neem dan contact op met onze Corporate Recruiter:
- op of . Per mail kan uiteraard ook;

Solliciteren

Kennismaking

Tweede gesprek

Aanbod/ contractvoorstel

Welkom!Functie:conventioneel draaier/frezer
Startdatum:23-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:VMBO/MAVO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Van Meer via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Tholenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de tholenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures tholen
  2. Conventioneel Draaier Frezer Van Meer 23-05-2024

Bekijk ook andere vacatures