Vacature Cardioloog

Cardioloog in Zierikzee

Cardioloog

18 tot 45 uur | WO | Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis

Wat ga je doen?
Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis levert excellente medisch specialistische basiszorg in de regio Zuid-Holland Zuid. De afdeling cardiologie bestaat uit een polikliniek op locaties Dirksland, Hellevoetsluis en Brielle met een functieafdeling, eerste harthulp en een goed geoutilleerde CCU en verpleegafdeling. Invasief, non-invasief beeldvormend onderzoek, pacemakerimplantaties en controles zijn in eigen handen.

De vakgroep cardiologie bestaat uit 7 cardiologen die het vak vol enthousiasme beoefenen waarbij er een goede samenwerking bestaat met omringende ziekenhuizen met betrekking tot de electrofysiologie, interventiecardiologie en thoraxchirurgie. Invasief en non invasief beeldvormend onderzoek alsmede pacemakerimplantaties worden verricht in samenwerking met het behandelend team van echocardiografisten, hartfunctielaboranten, verpleegkundig specialisten en gespecialiseerd verpleegkundigen. De lijnen in het ziekenhuis zijn kort en de overlegstructuur en samenwerking is prettig.

Waar kom je te werken?

Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis is een dynamisch streekziekenhuis voor de inwoners van Goeree-Overflakkee, westelijk Voorne-Putten en Schouwen-Duiveland. Het ziekenhuis is binnen 45 auto-minuten te bereiken vanuit Rotterdam. Met ruim 120 medisch specialisten zetten we ons in om optimale zorg te verlenen met een persoonlijke benadering van de patiënt. Er zijn goede contacten met huisartsen (onder andere met 1,5 lijnsprojecten).
Goeree-Overflakkee staat vol prachtig erfgoed zoals karakteristieke dorpjes, natuurgebieden en het strand. Het eiland is omgeven door water. Een mooie bijkomstigheid is dat je filevrij naar ons toe kunt reizen. Tijdens de rit geniet je van de mooie omgeving die het eiland te bieden heeft!

Wat geven wij?
Dit krijg je van ons:

  • Een salaris en overige arbeidsvoorwaarden conform de AMS regeling en een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden.
  • Een tijdelijke aanstelling voor duur van een jaar voor 0.4 tot 1 FTE.
  • Een prettige en veilige werkomgeving met korte lijnen, zowel intra- als extramuraal.
  • Extra arbeidsvoorwaarden speciaal voor onze werknemers:- Collectieve zorgverzekering
  • Hoge korting op fiets, tablet, telefoon en/of laptop
  • Korting op de sportschool
  • Vakantiewoningen huren tegen een lage prijs
  • Gratis trainingen van GoodHabitz

CuraMare als jouw werkGEVER
Je komt in dienst van MSB Zuid-Hollandse Eilanden en bent werkzaam in Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis. Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis biedt hoogstaande medisch specialistische basiszorg aan patiënten in de regio Goeree-Overflakkee, westelijk Voorne-Putten en Schouwen-Duiveland. Onze missie is om zorg te bieden met een persoonlijke benadering van de patiënt en respect voor onze naasten. Dit is voor ons net zo belangrijk als technologisch hoogwaardige medische zorg. Hiervoor werken we veel samen met ziekenhuizen en andere zorgpartners uit de regio.


Wil jij jouw zorghart geven in een afwisselende baan met fijne collega's? Solliciteer dan nu als cardioloog bij CuraMare. We kijken uit naar je motivatie en CV! We ontvangen deze graag vóór 10 juni.

Heb je vragen over deze vacature?
Neem dan gerust contact met ons op. Je kunt bellen naar dr. , van de vakgroep Cardiologie. Hij is bereikbaar via of M. Staarink, MSB bestuur, . Zij beantwoorden je vragen graag!


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld


Vragen over werken bij CuraMare?

Neem gerust contact met ons opFunctie:cardioloog
Startdatum:23-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:WO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:18 – 18

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met CuraMare via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Tholenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de tholenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures tholen
  2. Cardioloog CuraMare 23-05-2024

Bekijk ook andere vacatures