Vacature Art Director

Art Director in Kapelle

Art director

Ben jij een creatieve duizendpoot op zoek naar een uitdagende rol met veel verantwoordelijkheid? Bij Brain Communicatie bieden wij jou de kans om als art director het verschil te maken. Jij bent de drijvende kracht achter onze visuele identiteit en streeft ernaar om keer op keer indrukwekkende resultaten neer te zetten. Solliciteer vandaag nog en voeg je bij ons enthousiaste team!

Wat ga je doen?

Als Art director ben je verantwoordelijk voor het vormgeven en bewaken van de visuele identiteit van Brain Communicatie. Jouw takenpakket omvat onder andere:

 • Ontwikkelen van creatieve concepten en visuele
  strategieën
 • Leiden van het creatieve team en aansturen van externe partners
 • Zorg dragen voor een consistente merkuitstraling in alle uitingen
 • Actief meedenken en adviseren in projecten om tot hoogwaardige visuele resultaten te komen

Wat vragen we van jou

Als art director bij Brain Communicatie vervul je een sleutelrol binnen ons team. We zoeken een professional met een passie voor creativiteit en design. Je bent gedreven om keer op keer te excelleren in je werk. Soms zal dit betekenen dat je extra uren moet investeren om deadlines te halen of bijzondere projecten tot een succes te maken. Flexibiliteit is daarbij essentieel.
Onze organisatie kenmerkt zich door een open en gastvrije cultuur, daarom is het belangrijk dat je deze vrijheid omarmt. Daarnaast is het cruciaal dat je goed kunt anticiperen op de behoeften van onze doelgroep en proactief nieuwe ideeën kunt aandragen. Aangezien je veel contact hebt met klanten, is een vriendelijke en servicegerichte houding onmisbaar om de beste ervaring te bieden.

Heb je vragen over deze functie? Neem contact met Aron op!

Wat kun je van ons verwachten?

Bij Brain Communicatie krijg je de kans om te werken in een stimulerende en inspirerende omgeving. We zijn een groeiend bedrijf met veel ambitie, waardoor er volop mogelijkheden zijn om jezelf te ontwikkelen en door te groeien binnen de organisatie. Je komt te werken in een creatieve en dynamische setting, waar teamwork en gezelligheid hoog in het vaandel staan.
Als onderdeel van ons team profiteer je van:

 • Een uitdagende functie als art director
 • Een competitief salaris, gebaseerd op je ervaring
 • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden
 • 25 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband
 • Een inspirerende werkomgeving met een gemotiveerd team
 • Mogelijkheden voor persoonlijke en professionele ontwikkeling
 • Creatieve pauzes en gezamenlijke activiteiten met collega's

Word onze nieuwe art director

Beschik jij over de creatieve vaardigheden en leiderschapskwaliteiten om onze visuele identiteit naar een hoger niveau te tillen? Ben je gedreven, klantgericht en proactief? Dan verwelkomen we je graag in ons team. Samen streven we naar het creëren van buitengewone visuele ervaringen. Voel je de creatieve vonk overslaan? Solliciteer dan vandaag nog en wie weet maak jij binnenkort deel uit van ons fantastische team!

Geïnteresseerd geworden?Functie:art director
Startdatum:11-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Brain Communicatie via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Tholenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de tholenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures tholen
 2. Art Director Brain Communicatie 11-05-2024

Bekijk ook andere vacatures