Vacature Werkvoorbereider Civiel bij Maandag®

Werkvoorbereider Civiel bij Maandag® in Yerseke

Over de functie

Wat je gaat doen als werkvoorbereider Civiel

Als werkvoorbereider Civiel bij Maandag® ben jij verantwoordelijk voor het coördineren en voorbereiden van diverse civieltechnische projecten en activiteiten bij een van onze opdrachtgevers. De Werkvoorbereider Civiel speelt een cruciale rol in het zorgen voor een efficiënte uitvoering van projecten en het waarborgen van de openbare veiligheid en leefbaarheid. Enkele taken en verantwoordelijkheden van een werkvoorbereider civiel zijn:

🏗️ Projectmeesterschap: Leid de planning en coördinatie van spraakmakende civiele projecten. Bewaak strakke deadlines en smeed samenwerking tussen multidisciplinaire teams van ontwerpers, aannemers en adviseurs voor een vlekkeloze uitvoering.

📐 Technische Briljantie: Vertaal ambitieuze ontwerpen naar praktische werkplannen. Met oog voor detail zorg je voor de juiste materialen, hoeveelheden en technische vereisten, terwijl je potentiële uitdagingen omzet in kansen.

📑 Regelgevende Vaardigheid: Navigeer soepel door het woud van vergunningen en voorschriften. Zorg voor naleving van alle regelgeving en perfectioneer bestekken en tekeningen die de hoogste normen overtreffen.

💰 Budgetbeheer & Impactrapportage: Beheer budgetten als een ware meester. Houd grip op kosten terwijl je jouw vaardigheden gebruikt om gedetailleerde rapporten te creëren die inzicht geven aan stakeholders en het management

Functie eisen

De Werkvoorbereider Civiel die wij zoeken is een echte techneut. Belangrijk is uitgebreide kennis van de techniek en tegelijk sterke communicatieve vaardigheden om goed te kunnen verwoorden wat je wilt bereiken. Ook is flexibiliteit erg belangrijk. Bij Maandag® werk je namelijk bij diverse opdrachtgevers, dus snel op je gemak zijn in een nieuwe omgeving is wel zo prettig! Wij zoeken in ieder geval iemand met:

  • Je hebt een afgeronde hbo opleiding richting Civiele Techniek;
  • Minimaal 3 jaar werkervaring in een soortgelijke functie;
  • Kennis van of bereidt om te verdiepen in contractvormen UAV-gc;
  • Ervaring met aanbestedingsprocedures.

Over het bedrijf

Bij Maandag® staan goede primaire & secundaire arbeidsvoorwaarden, flexibele zekerheid én ontwikkeling centraal. Wij bieden de mogelijkheid om aan diverse opdrachten en bij verschillende opdrachtgevers aan de slag te gaan. Onze begeleiding, opleidingsmogelijkheden en de Maandag® Academy dragen bij aan vakinhoudelijke én persoonlijke ontwikkeling. Bij Maandag® werken we elke dag hard om mensen met werk te verbinden waar ze zin in hebben en zin in houden.

Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de Werkvoorbereider Civiel bij Maandag® die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.Functie:Administratief productiepersoneel
Startdatum:16-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:3197 – 4502
Uren per week:24 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Maandag via david.salomons@maandag.nl of #ERROR!. Of bezoek hun website https://www.maandag.nl.

Deel de vacature:

Redactie Tholenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de tholenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures tholen
  2. Werkvoorbereider Civiel bij Maandag® Maandag 16-05-2024

Bekijk ook andere vacatures