Vacature Technisch Specialist Elektra

Technisch Specialist Elektra in Bruinisse

ZONDER JOU, GEEN STROOM!

Werk waar je trots op kan zijn. Dit ga je doen.

Door de energietransitie komt er meer werk op ons af dan ooit. Er rijden straks veel meer elektrische auto’s, huizen en wijken gaan van het gas af en we leveren massaal zelf opgewekte energie terug. Vragen van onze klanten worden daardoor steeds complexer en in het net zijn grote aanpassingen nodig. Genoeg te doen dus!

Voor de afdeling S&O zijn we op zoek naar een Technisch Specialist Elektra.

Als Technisch Specialist ben jij de technische vraagbaak voor monteurs en draag je bij aan de uitvoering van preventief en correctief onderhouden van distributienetten en uitvoeren van montagewerkzaamheden aan nieuwbouwprojecten. Je ondersteunt de teamleiding met het uitdragen en implementeren van nieuwe technieken en werkmethodes. Daarnaast wordt je ingezet in de storingswachtdienst.

Tijdens jouw werkdag houd je je bezig met de uitvoering van de elektrotechnische werkzaamheden aan ons netwerk en de bijbehorende administratie hiervan.

Je bent specialist in het onderzoeken van storingen en je adviseert je collega’s in het kader van storingen en efficiënte dienstverlening. Je krijgt energie van het optimaliseren van de werkprocessen en technieken. Je geeft sturing aan kleine groepen en bent een ervaren mentor. Jij bent een voorbeeld voor het team en vindt het een uitdaging mensen in beweging te krijgen.

Daarnaast ben jij expert kennishouder op het gebied van laag- en midden spanning en neemt vanuit die kennis deel aan de storingswachtdienst. Het bedrijfsbeleid en veiligheidsbeleid draag je actief uit.

Jouw sterke punten. Worden we blij van.

Je bent een teamspeler en inspirator. Veiligheid is voor jou vanzelfsprekend. Anderen neem je hier waar nodig in mee.

Wat jou verder onze nieuwe vakspecialist maakt?

 • Mbo 3 of 4 richting Technicus data/elektra;
 • Stipel BEI BHS AVP en BLS AVP;
 • In het bezit van rijbewijs B;
 • Ruime praktische (technische) werkervaring in de energiewereld.

Mooie arbeidsvoorwaarden. Die wil je hebben.

Bij DNWG krijg je de juiste begeleiding en ondersteuning, waardoor je volop ruimte hebt om je vakinhoudelijk en persoonlijk te ontwikkelen. En dat is nog niet alles:

 • Je salaris wordt, afhankelijk van kennis en ervaring, max € 4249,- bruto per maand als je 40 uur per week werkt.
 • Bovenop je salaris ontvang je een persoonlijk budget van 24% (inclusief 8% vakantiegeld). Jij kiest wat je met het budget doet. Elke maand extra salaris? Of misschien meer verlofdagen? In onze nieuwe Rekentool krijg je een alvast voorproefje van hoe jouw persoonlijk budget eruit zou kunnen zien en hoe je het zou kunnen besteden.
 • Je bouwt prima pensioen bij het ABP op, waarvan 70% van de premie wordt betaald door Stedin.
 • Je hebt allerlei trainings- en opleidingsmogelijkheden, want we investeren graag in jou.
 • Je gaat genieten van een fijne balans tussen werk en privé. Werk is belangrijk, maar thuis ook.
 • Je krijgt een laptop en telefoon. Liever je eigen telefoon gebruiken? Dan kun je kiezen voor de Bring Your Own Device vergoeding. Ook nog eens duurzamer!
 • Je krijgt een bedrijfsbus, die je tijdens wacht- en storingsdiensten ook privé mag gebruiken.
 • Je vindt gezondheid belangrijk. Wij ook! Je hebt elk jaar een budget van €500,- bruto dat je hieraan kunt besteden. Of je nu een sportschool abonnement wilt of een hometrainer thuis. Jij bepaalt dit zelf.
 • Omdat je veel buiten werkt mis je de gratis koffie en thee van kantoor. Maar geen zorgen, je komt niks tekort. Je ontvangt €80,- netto per maand buitendienstvergoeding. Handig voor als je zelf je eten en drinken koopt.
 • Jij fikst onze storingen. Ook buiten kantoortijden in de storingswachtdienst. Hier belonen we je natuurlijk voor. Je krijgt van ons een wacht- en storingsdienstvergoeding voor de tijd waarin we je voor storingen kunnen oproepen. Die vergoeding is € 408 bruto voor een volledige wachtdienstweek. Dit bedrag is uiteraard exclusief de vergoeding voor de overuren die je maakt in je storingswachtdienst. Die krijg je uitbetaald of kun je omzetten in verlof, aan jou de keuze.

Een goed team. Daar hoor je bij.

Meteen vanaf dag één maak je deel uit van de afdeling Storingen & Onderhoud van DNWG. Een groep aanpakkers, doeners en probleemoplossers. Harde werkers en harde lachers. Een team dat altijd vooruitdenkt over de te nemen stappen, waarbij veiligheid en zonder angst kunnen werken vooropstaan. Vieze handen? Daar ben je ook niet bang voor.

Nu reageren. En laten zien wat je in huis hebt.

Zin in deze baan? En nu en later genoeg te doen hebben? Reageer dan snel. Gewoon met de knop ‘solliciteren’. Vergeet niet je CV mee te sturen. Om een goede selectie te kunnen maken, ontvangen we ook graag een motivatiebrief. Als we denken dat je bij ons past, nemen we snel contact met je op voor de eerste stappen. We wensen je veel succes!

Jouw toekomst

Ben je enthousiast geworden door bovenstaande vacature? Voor meer inhoudelijke informatie over de functie kun je contact opnemen met Patricia Post, Corporate Recruiter. 0627275280.Functie:Installateurs en reparateurs van elektriciteitsleidingen
Startdatum:23-05-2024
Ervaring:Senior management
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:3068 – 4249
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met DNWG via no_reply@has-jobs.com of #ERROR!. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Tholenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de tholenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures tholen
 2. Technisch Specialist Elektra DNWG 23-05-2024

Bekijk ook andere vacatures