Vacature Scheepsmetaalbewerker IJzerwerker

Scheepsmetaalbewerker IJzerwerker in Yerseke

Scheepsmetaalbewerker / IJzerwerker

Drie dagen geleden kwam er een vissersschip aan de werf. Flink gehavend door een aanvaring. Nu vlak voor het weekend zie je het schip weer de Oosterschelde op varen. Je had geen tekeningen en er zat best wat tijdsdruk achter deze reparatie. Door de inzet van jou en jouw collega's is het toch gelukt. Daar mag je trots op zijn.
Wat ga je als scheepsmetaalbewerker doen bij Scheepswerf Kooiman-Van Os
Als scheepsmetaalbewerker werk je bij ons op de scheepswerf in Yerseke. Hier liggen vaak meerdere schepen tegelijkertijd waar we gezamenlijk aan werken. Dit doen we met een hecht team van jonge collega's en ervaren vakmensen.
• Samen met je collega's neem je het werk van de dag door. In de ochtend werk je mee aan een reparatie van een vissersschip. In de middag repareer je een stuk verbogen staal aan een ponton.
• Meestal werk je samen met een maat. Samen heb je één doel. Zorgen dat het werk snel én goed gedaan wordt, zodat de schipper weer op weg kan. Je let hierbij goed op elkaars veiligheid.
• Alle onderdelen van het ijzerwerk komen aan bod, zoals snijden, branden, lassen, slijpen, samenstellen, hechten en ga zo maar door. Bij ons heb je continu variatie in je werk.
• Soms kun je het uit te voeren werk aflezen van tekeningen. Deze volg je nauwkeurig op. Ontbreken de tekeningen? Dan vertrouwen wij op jouw vakmanschap!

Wat bieden we jou?
Het belangrijkste vinden wij plezier in je werk. Daarom bieden we je voldoende afwisseling en uitdaging. Op een reparatiewerf is geen dag hetzelfde. Je werkt steeds aan verschillende type schepen met andere problemen. Laat jij zien dat je het werk in de vingers hebt? Dan krijg je snel veel vrijheid om zelfstandig te werken. Daarnaast moeten jouw arbeidsvoorwaarden ook goed geregeld zijn:
• Je ontvangt een salaris dat boven de normen van de cao ligt. Als je overuren maakt krijg je deze tegen een netto vergoeding extra uitbetaald.
• Hiernaast krijg je reiskostenvergoeding en een maandelijkse variabele beloning.
• Een baan voor 40 uur per week van 7 tot 16 uur.
• Vrije tijd is ook belangrijk. Je krijgt 25 vrije dagen én 13 roostervrije dagen.
• Wij zorgen voor goede PBM's om je werk veilig uit te kunnen voeren.
• Belangrijke zaken zoals verzekeringen, pensioenopbouw, etc. is allemaal goed geregeld via de CAO Metaal en Techniek.

Wat verwachten we van jou?
Het huidige team van scheepsmetaalbewerkers heeft één ding gemeen. Iedereen heeft een passie voor de scheepsbouw. Bouwen aan echte schepen voor onder andere de binnenvaart, visserij en zeevaart. Bouwen zonder poespas. Deze passie hopen we ook bij jou terug te vinden. Net zoals:
• Een afgeronde opleiding of cursus richting ijzerwerk is mooi meegenomen. Minimaal een jaar ervaring als metaalbewerker in de maritieme sector is top.
• Je kan technische tekeningen lezen bij nieuwbouw en zelf goede oplossingen bedenken bij reparatiewerk.
• Regent het? Schijnt de zon? Het maakt jou niet uit. Je werkt graag buiten.

Wil jij werken bij Kooiman Marine Group?
Voor vragen kun je terecht bij onze recruiter . Stuur hem een e-mail via of neem contact met hem op via .


Scheepsmetaalbewerker

Locatie: Zwijndrecht
Vakgebied: Scheepsbouw


Scheepsmetaalbewerker

Locatie: Zwijndrecht
Vakgebied: ScheepsbouwFunctie:scheepsmetaalbewerker ijzerwerker
Startdatum:06-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:7 – 16

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Scheepswerf Gebr. Kooiman via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Tholenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de tholenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures tholen
  2. Scheepsmetaalbewerker IJzerwerker Scheepswerf Gebr. Kooiman 06-05-2024

Bekijk ook andere vacatures