Vacature Technisch Medewerker Zwembad

Technisch Medewerker Zwembad in Goes

Op maandag 13 en dinsdag 14 mei zijn de glijbanen gesloten i.v.m. onderhoud.Omnium

 1. Technisch medewerker zwembad

Vacature: technisch medewerker zwembad Omnium sport & recreatie

Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde technicus voor het onderhoud en de reparatie van onze zwembadinstallaties. Als technicus ben je verantwoordelijk voor de veiligheid en kwaliteit van het zwemwater. Daarnaast verhelp je storingen aan de installatie, verzorg je het planmatige onderhoud en coördineer je noodzakelijke reparaties en werkzaamheden aan de diverse technische installaties binnen Omnium.

Wil je graag zelfstandig werken en vind je het belangrijk om een team loyale mensen om je heen te hebben die er voor elkaar zijn en waar je op terug kunt vallen? Dan is dit de functie en de plek voor jou.

Ook als je weinig of geen ervaring hebt in zwembaden komen we graag met je in contact. Het belangrijkste is dat je gevoel hebt voor techniek, goed kunt analyseren, het leuk vindt om in een actieve en sportieve omgeving te werken en leergierig bent. De fijne kneepjes van dit unieke vak brengen we je dan wel bij met interne en externe opleidingen.

Waar kom je te werken?

Omnium sport & recreatie in Goes is het grootste sport- en recreatiecomplex van Zeeland met onder meer een groot overdekt subtropisch zwembad, sporthallen, danszalen en verschillende horecafaciliteiten. Onze gebruikers zijn sportverenigingen, individuele bezoekers, toeristen en de studenten en docenten van een aantal MBO-opleidingen zoals CIOS Zuidwest en de Veiligheids- en Defensie Opleidingen van Scalda. Het gebouw en de bijbehorende technische installaties zijn eigendom van de gemeente Goes.

Wat ga je doen?

Als technisch medewerker zwembad ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken rondom het zwembad en het beheer van de waterkwaliteit & onderhoud in het Omnium. Dagelijks verhelp je storingen en voer je onderhoud en reparaties uit aan zwembadinstallaties. Denk hierbij aan pomp- en filterinstallaties, doseerinrichtingen, regeltechniek en CV- en luchtbehandeling. Elke dag is anders en brengt nieuwe uitdagingen met zich mee. Daarnaast kan jouw expertise ingezet worden bij de begeleiding van het onderhoud volgens de meerjarenplanning en bij projectmatige opdrachten. Je zorgt dat je materiaal op orde is en indien nodig bestel je tijdig de benodigde producten voor geplande reparaties of werkzaamheden. Dit alles houdt je bij in de administratie en logboeken. Je bent het aanspreekpunt voor technische zaken in het zwembad. Kortom, jij wordt onze technische duizendpoot als het gaat om zwembadtechniek.

Verantwoordelijkheden:

 1. Storingsanalyse en -oplossing:
 • Snel en efficiënt identificeren en oplossen van storingen aan pomp- en filterinstallaties, doseerinrichtingen, meet- en regeltechniek, en cv- en luchtbehandelingssystemen.
 • Uitvoeren van preventief onderhoud om toekomstige problemen te minimaliseren.
 1. Reparaties en vervangingen:
 • Uitvoeren van reparaties en vervangen van defecte onderdelen aan zwembadinstallaties.
 • Zorgdragen voor de correcte werking van alle technische systemen.
 1. Rapportage en documentatie:
 • Bijhouden van nauwkeurige documentatie over uitgevoerde werkzaamheden en rapporteren aan de leidinggevende.
 • Adviseren over mogelijke verbeteringen aan de installaties.
 1. Samenwerking:
 • Effectieve samenwerking met andere teamleden, externe leveranciers en de medewerker gebouwenbeheer van de gemeente Goes.
 1. Veiligheid en naleving:
 • Zorgen voor strikte naleving van veiligheidsvoorschriften en -normen bij alle technische werkzaamheden.

Wat bieden we jou?

Naast een uitdagende baan in een dynamische en diverse omgeving qua mensen en techniek bieden wij je graag:

 • Veel ruimte voor eigen initiatief, flexibiliteit, vrijheid en persoonlijke ontwikkeling
 • Interne en externe opleidingen op het gebied van onder meer zwembadtechniek en waterkwaliteit
 • Een goed salaris, passend bij je opleiding en ervaring, conform de CAO Recreatie
 • Een contract voor een jaar met intentie tot verlenging voor onbepaalde tijd
 • Het betreft een volledige functie van 38 uur per week, maar deeltijd is bespreekbaar
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder gratis zwemmen voor alle inwonende gezinsleden

Wat breng je mee?

Je bent leergierig, enthousiast en energiek. Je bent kwaliteits- en resultaatgericht, creatief en servicegericht. Je beschikt verder over:

 • Een afgeronde technische MBO 4 opleiding of aantoonbaar werk- en denkniveau. Bijvoorbeeld Installatietechniek, Elektrotechniek of Werktuigbouwkunde, maar we laten ons ook graag verrassen met een andere (technische) achtergrond!
 • Een rijbewijs (B)
 • Een Basisdiploma zwemwaterbehandeling en legionellapreventie of bent bereid deze via ons te behalen.
 • VCA VOL en/of BHV Diploma of bent bereid deze via ons te behalen.
 • Kennis over de nieuwe zwemwaterwet, kennis van WHVBZ en ARBO-wetgeving is geen pré, ook dat kun je leren
 • Goede communicatieve vaardigheden

Nieuwsgierig?

Leuk! Wij ook naar jou! Neem dan gerust contact op met via . Geen vragen meer? Solliciteer dan direct via email of het formulier op deze pagina en vertel ons meer over jezelf. We zijn benieuwd naar jou en nemen snel contact met je op! Deze vacature sluit op 1 juni 2024.


Zwembadweg 3
4463 AB GoesFunctie:technisch medewerker zwembad
Startdatum:03-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:38 – 38

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Omnium via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Tholenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de tholenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures tholen
 2. Technisch Medewerker Zwembad Omnium 03-05-2024

Bekijk ook andere vacatures