Vacature Restauratieschilders

Restauratieschilders in Kapelle

Restauratieschilders

Ons erfgoed is kwetsbaar. Bij Noom voelen we ons extra betrokken bij het erfgoed in onze regio. Zo onderhouden we regelmatig monumenten waar onze voorouders al aan werkten.

Het restaureren van schilderwerk is een specialistische taak. Je herstelt bijvoorbeeld historische schilderwerken en gebruikt hierbij verschillende decoratie en schildertechnieken.

Je bent als restauratie schilder verantwoordelijk voor verfraaiing, bescherming en restauratie van (monumentale) objecten en gebouwen.

Je bent de uitvoerende vakman op het gebied van restauratieschilderwerk: van het analyseren van de samenstelling van oude verflagen tot het in de oorspronkelijke toestand terugbrengen van het schilderwerk.

Wat breng jij mee?

Je beschikt minimaal over een afgeronde vakopleiding tot restauratieschilder. Je hebt aantoonbare ervaring met restauratieschilderwerk. Je hebt passie voor het behoud van cultureel erfgoed en draagt zorg voor de authentieke uitstraling en kleurstelling conform de historische normen en specificaties. Je bent in het bezit van een rijbewijs B en een VCA-certificaat of bereid dit op korte termijn te halen. Je bent precies, geduldig en nauwkeuring met een sterk oog voor detail. Je kunt zelfstandig werken maar functioneert ook goed als teamspeler.

Wat heeft Noom jou te bieden?

Behalve een gezellige informele werksfeer:

  • Krijg je een uitstekend salaris dat per vier weken uitbetaald wordt.
  • Krijg je een unieke positie binnen een gespecialiseerd team van restauratieschilders.
  • Kom je terecht in een jong, innovatief team dat samen iets willen bereiken.
  • Kennen we al onze vakmensen persoonlijk en staan we áltijd voor je klaar.
  • Werk je aan uitdagende en afwisselende projecten in restauratie.
  • Je komt in een flexibel en modern familiebedrijf te werken.
  • Leuke collega's die altijd bereid zijn je te helpen.
  • Veel ruimte voor persoonlijke (talent-)ontwikkeling en opleidingsmogelijkheden, inclusief trainingen op het gebied van restauratie en monumentenzorg.

SolliciterenFunctie:restauratieschilder
Startdatum:04-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Schilder Noom via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Tholenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de tholenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures tholen
  2. Restauratieschilders Schilder Noom 04-05-2024

Bekijk ook andere vacatures