Vacature Productiemedewerker dagdienst

Productiemedewerker dagdienst in Kruiningen

Functieomschrijving

Frietjes! Bij het woord alleen al krijg je er zin in! Wil je een mooi salaris van €13,48 per uur verdienen en ook nog in dagdienst werken? Wil jij weten hoe ze van aardappelen friet maken? Als productiemedewerker bij Lamb Weston Meijer in Kruiningen is dit mogelijk! Ribbel friet, Franse frietjes, Twister friet. Alles ga je voorbij zien komen! Lees maar gauw verder. 😉

Wat bieden wij jou
  • Een mooi start salaris van €13,48 bruto per uur.
  • Werken in dagdienst.
  • Reiskostenvergoeding vanaf 10 km.
Wie ben jij

Een warme of koude omgeving? Voor jou geen probleem als productiemedewerker! Je vind het leuk om op verschillende afdelingen te werken en zo veel mogelijk te leren. Daarnaast gaan wij er vanuit dat je:

  • De Nederlandse taal goed beheerst en begrijpend kunt lezen.
  • Een grote zak aardappelen op kunt tillen. Voor jou een makkie toch?
  • Fulltime in dagdienst kan werken
Wat ga je doen

Als productiemedewerker heb jij verschillende taken. Je werkt op allerlei verschillende afdelingen. Hierdoor is geen dag hetzelfde en kun je overal ervaring op doen. Leuk toch?!

Er komt een vrachtwagen vol met aardappelen aan rijden. Jij gaat er voor zorgen dat deze via de lopende band binnen komen. Je legt alles vast in de computer en hop, alweer door naar de volgende afdeling!

De aardappelen rollen hier over de band. Soms zitten er nog bladeren en stenen tussen. Aan jou de taak om deze er tussenuit te halen. Kun jij het tempo bijhouden? Dat gaat best vlug hè?

Oei, de machine heeft de frietjes verkeerd verpakt. Wat nu? Geen probleem! In de wat koudere ruimte snijd jij de zakken friet open en schud je de friet er weer uit. Deze zullen opnieuw ingepakt worden. Je checkt nog even of de machine voldoende dozen heeft en vult de voorraad weer met de hand aan. Zo werk je mee in het hele proces. Je ziet een aardappel binnenkomen en de frietjes weer weg gaan! Hoe gaaf en uniek is dat?!

Als productiemedewerker heb je dus super veel afwisseling!

Waar ga je werken

Heel de dag tussen de friet. Wie wil dat nou niet? De friet waar jij aan mee hebt gewerkt zie je overal terug. De volgende keer dat jij ergens friet gaat eten is de kans groot dat je deze zelf hebt gemaakt! Leuk toch?

Je krijgt enthousiaste collega’s die al klaar staan om je alles te leren! Wil jij graag doorgroeien? Ook die mogelijkheden krijg je als productiemedewerker! Heb jij laten zien dat jij potentie hebt? Misschien mag jij dan wel starten aan de opleiding tot operator!

Sollicitatie

Solliciteer snel en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op. Als je nu solliciteert kan je volgende week beginnen! Wil je eerst nog wat meer weten over deze vacature? Bel, mail of app ons dan!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent. Sollicitatieprocedure

Je solliciteert via Tempo-Team, leuk! Om je sollicitatie af te ronden, maak je de eerste keer eenvoudig een account aan. Via je 'mijn Tempo-Team' account log je gemakkelijk in en solliciteer je de volgende keer nog eenvoudiger. Daarnaast vind je in je account de voortgang van je sollicitatie(s) en je persoonlijke gegevens. Dé manier dus om de best passende baan te vinden!Functie:productiemedewerker
Startdatum:02-05-2024
Ervaring:Starter
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:29 – 29
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Tempo-Team via recruitment.zuidwest@tempo-team.nl of 076-5211818. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Tholenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de tholenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures tholen
  2. Productiemedewerker dagdienst Tempo-Team 02-05-2024

Bekijk ook andere vacatures